درمان عصبانیت کودکان با تغذیه

بیتوته یکشنبه 25 خرداد 1404 - 23:11

درمان عصبانیت کودکان با تغذیه



درمان عصبانیت کودکان با تغذیه,درمان عصبانیت کودکان,بررسی درمان عصبانیت کودکان با اصلاح تغذیه

درمان عصبانیت کودکان

 

خیلی از والدین کودکان پرخاشگر نگران این هستند که نمی‌دانند دلیل پرخاشگری و عصبانیت کودکان‌شان چیست؟ و دائما به دنبال راهی برای بهتر شدن وضعیت روحی کودک خود هستند.

 

درمان عصبانیت کودکان با تغذیه,درمان عصبانیت کودکان,ارتباط تغذیه با خشم و پرخاشگری کودکان

درمان عصبانیت کودکان

 

از نظر پزشکی در بیشتر موارد دلیل عصبانیت و پرخاشگری کودکان به شرایط نامناسب انتقال دهنده‌های عصبی در مغز بازمی‌گردد که در بعضی موارد کمبود بعضی مواد مغذی می‌توانند این مشکل را بیشتر کنند، پس متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که در نخستین گام باید به مواد مغذی دقت کرد که کمبودشان می‌تواند در نشان دادن پرخاشگری در کودک اثر گذار باشد .

 

در گام دوم مواد غذایی باید در رژیم غذایی این کودکان وجود داشته باشند که کمبود این ریزمغذی‌ها را در بدن‌شان رفع کنند، البته از سوی دیگر بعضی مواد غذایی فرآیند شده و آماده نیز هستند که می‌توانند بر بدن کودکان حساس اثر بگذارند و سبب شدید شدن وضعیت پرخاشگری و عصبانیت در آن‌ها شوند. 

 

درمان عصبانیت کودکان با تغذیه,درمان عصبانیت کودکان,درمان عصبانیت کودکان با اصلاح تغذیه

درمان عصبانیت کودکان

 

چند نکته برای اصلاح برنامه‌ی تغذیه‌ کودکان

 

صبور بودن

اصلاح تغذیه‌ی یک مراحل بلند مدت را می خواهد؛ بنابراین نخستین کاری که والدین باید برای درست کردن تغذیه‌ی کودکان انجام دهند، این است که صبور باشند.

 

دقت کردن به غذای مورد علاقه کودک

کودکان چنانچه غذایی را دوست نداشته باشند، از خوردن آن خودداری کرده و همین کار باعث عصبانیت آن ها می شود. بهتر است والدین برای پیشگیری از این اتفاق، اول از غذاهای مورد علاقه فرزندشان آماده کنند.

 

البته بیشتر کودکان به فست فود علاقه دارند، تلاش کنید این غذاها را در برنامه غذایی کودک خود نگنجانید و غذاهای خانگی را تزئین کنید تا کودک به خوردن آن علاقه مند شود.

 

درمان عصبانیت کودکان با تغذیه,درمان عصبانیت کودکان,بررسی درمان عصبانیت کودکان با اصلاح تغذیه

درمان عصبانیت کودکان

 

حذف کردن خوراکی ها

چنانچه پدر و مادر می‌بینند که کودک غذا نمی‌خورد و به جای آن از کیک، میوه یا خوراکی های دیگر استفاده می‌کند، باید آن‌ خوراکی‌ها را از برنامه‌ی غذایی کودک حذف کنند؛ این کار سبب می‌شود که کودک در زمان گرسنگی ناامید شود و بداند که چنانچه غذا نخورد در یخچال یا کابینت نیز چیزی وجود ندارد. 

 

گردآوری: بخش کودکان بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.