علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن

بیتوته یکشنبه 25 خرداد 1404 - 23:17

علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن



علت کف کردن روغن, کف کردن روغن, علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن

علت کف کردن روغن

 

علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن غذا

همه مواد غذایی دارای رطوبت هستند. زمانی که حتی مقدار کمی رطوبت در سطح ماده غذایی وجود داشته باشد، زمان تماس با روغن داغ کف کرده و یا قدری می‌جوشد.  

 

علت کف کردن روغن, کف کردن روغن,علت کف کردن روغن موقع سرخ کردن غذا

علت کف کردن روغن هنگام سرخ کردن

 

شیوه جلوگیری از کف کردن روغن

برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند. آب بعضی از مواد غذایی را مانند کوکو سبزی را بکشید و ماهی و مرغ به وسیله دستمال خشک کنید تا کمتر کف کند. همین طور می انید هنگام سرخ کردن مواد غذیی یک قاشق چوبی داخل روغن قرار دهید که روغن کف نکند.

 

برای استفاده دوباره از روغن هرچه مقدار رطوبت جذب شده به وسیله روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر خراب می شود. زمان سرخ کردن باید از بستن درب ظرف دوری کرد چون باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد و روغن بیشتر کف کند.

 

علت کف کردن روغن, کف کردن روغن,شیوه جلوگیری از کف کردن روغن

شیوه جلوگیری از کف کردن روغن

 

برای ایمنی هیچ‌ وقت داخل سرخ‌کن را بیش‌ از یک سوم حجمش از روغن پر نکنید. مطمئن شوید که ماده غذایی پیش از اضافه شدن به روغن داغ تا حد امکان خشک شده باشند. این کار را می‌توان با حوله، دستمال و… و یا با پوشانیدن سطح ماده غذایی با آرد انجام داد.

 

همیشه از یک انبر یا سبد مربوط به سرخ کن برای اضافه کردن ماده غذایی به روغن استفاده کنید و این کار را با دقت انجام دهید.

 

گردآوری: بخش خانه داری بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.