چانا ماسالا غذای وگان
| روغن نباتی | 1 قاشق غذاخوری |
| پیاز متوسط خرد شده | 2 عدد |
| سیر خرد شده | 1 حبه |
| گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق غذاخوری |
| زیره آسیاب شده | 2 قاشق چایخوری |
| فلفل دلمه ای آسیاب شده | نصف قاشق چایخوری |
| پودر زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
| گوجه فرنگی خرد شده | 6 قاشق غذاخوری |
| آب | 1 فنجان |
| نخود پخته شده | 2 فنجان |
| زیره بو داده | 2 قاشق چایخوری |
| پودر آمچور | 1 قاشق غذاخوری |
| پودر پاپریکا | 2 قاشق چایخوری |
| گرام ماسالا | 1 قاشق چایخوری |
| نمک | نصف قاشق چایخوری |
| آب لیموترش | نصف لیموترش |
| فلفل تند خرد شده | 1 عدد |
| زنجبیل تازه رنده شده | 2 قاشق چایخوری |
ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.
حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید.
در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.
طرز درست کردن چانا ماسالا
• در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.
• می توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته