افزایش ظرفیت تولید نان در مازندران

مشرق نیوز سه شنبه 27 خرداد 1404 - 13:29
با راه‌اندازی ۱۲۰ نانوایی جدید و تخصیص ۱۰ هزار تُن آرد در راستای تأمین رفاه مردم و پاسخگویی به نیاز مسافران ظرفیت تولید نان افزایش یافت.

به گزارش مشرق، مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران از آغاز به‌کار بیش از ۱۲۰ نانوایی جدید با سهمیه آرد نامحدود خبر داد.

وی با اشاره به آغاز فعالیت بیش از ۱۲۰ واحد نانوایی جدید در سطح استان گفت: این نانوایی‌ها با سقف سهمیه آرد نامحدود راه‌اندازی شده‌اند تا در راستای افزایش تولید نان، رفاه مردم استان و مسافران عزیز تأمین شود.

وی با اشاره به حمایت‌های دولت در زمینه ارتقاء شاخص‌های امنیت غذایی، افزود: با تخصیص ۱۰ هزار تُن سهمیه آرد جدید به واحدهای خبازی، توان تولید نان در استان به شکل چشم‌گیری افزایش یافته است.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: مردم استان نگران تأمین نان نباشند؛ ذخایر عظیم آرد و نان، حاصل برنامه‌ریزی دقیق و فعالیت شبانه‌روزی کارخانه‌های تولید آرد طی ماه‌های گذشته بوده و اکنون در شرایط بسیار مطلوبی قرار داریم.

وی تأکید کرد: با استقبال گرم از مسافران و گردشگران، هیچ‌گونه مشکلی در تأمین آرد و نان در استان وجود ندارد.

منبع خبر "مشرق نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.