به گزارش خبرنگار مهر، محمد فتحیزاده عصر چهارشنبه در نشست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بانوان کارآفرین و مادران توانمند سنندج اظهار داشت: این دیدارها نقش مؤثری در پیوند فرهنگ، خانواده و تولید ملی ایفا میکنند.
وی با اشاره به اهمیت حیاتی خانواده در تربیت نسل آینده و نقش بیبدیل کانون در پرورش شور، انگیزه و خلاقیت در کودکان و نوجوانان، افزود: با توجه به شعار سال ۱۴۰۴ که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده است، کانون پرورش فکری میتواند با بهرهگیری از ظرفیتهای بانوان کارآفرین، نقش مؤثری در توانمندسازی فرهنگی، مهارتی و اقتصادی نسل نو ایفا کند.
فتحیزاده به ظرفیتهای گسترده همکاری میان کانون و بانوان کارآفرین اشاره کرد و زمینههایی نظیر آموزش صنایعدستی، قالیبافی، خیاطی، تابلوسازی، مجسمهسازی و کلاسهای مهارتی مانند حسابداری و کامپیوتر را بستر مناسبی برای یادگیری، خلاقیت و تربیت نسلی کارآفرین و متعهد دانست.
وی یادآور شد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان با ارائه مجموعهای متنوع از فعالیتها و کارگاههای فرهنگی، هنری و علمی از جمله تئاتر، سرود، قصهگویی، نجوم، شعر، داستان، سفالگری، پرورش خلاقیت، انیمیشن، نقاشی و فن بیان، میکوشد فضایی سالم، الهامبخش و اثربخش برای پرورش فکری و مهارتی آیندهسازان ایران فراهم آورد.
معاون فرهنگی و اجرایی کانون پرورش فکری کودکان کردستان تصریح کرد: کانون همواره آغازگر فصلی تازه از تعامل سازنده میان نهادهای فرهنگی و بانوان فعال در حوزه اقتصاد خُرد و کارآفرینی بوده است و این تلاش در راستای ساختن جامعهای پویا و خودباور است که در آن، دستانی خلاق و ذهنهایی روشن، آینده کشور را رقم میزنند.