«گوش‌به‌زنگی مفرط» چیست و چه بلایی سر شما می آورد؟

بهداشت نیوز پنج شنبه 29 خرداد 1404 - 11:01

به گزارش بهداشت نیوز، زهرا دوستی افزود: این وضعیت نوعی واکنش طبیعی مغز به شرایط خطر و ناامنی است. ذهن انسان در چنین حالتی مدام در جست‌وجوی تهدید است؛ حتی زمانی که هیچ خطر واقعی وجود ندارد. فرد ممکن است نسبت به صداها، اخبار یا حتی تغییرات جزئی در محیط اطراف به‌شدت حساس شود.

وی در پاسخ به این سوال که عوارض این وضعیت چیست؟ اضافه کرد: ادامه‌دار بودن گوش‌به‌زنگی مفرط می‌تواند به تحلیل جسمی و روانی فرد منجر شود. خستگی شدید، اضطراب، بی‌خوابی، تحریک‌پذیری و حتی دردهای جسمی بدون علت مشخص، از نشانه‌های شایع آن هستند.

دوستی توصیه کرد: شنیدن اخبار را محدود و فقط از منابع معتبر پیگیری کنیم. روزانه زمانی را به تمرین‌های آرام‌سازی مانند تنفس عمیق یا مدیتیشن اختصاص دهیم. با افرادی صحبت کنیم که حال ما را درک می‌کنند، اما مراقب باشیم در گفت‌وگوها موج منفی را تشدید نکنیم.

وی ادامه داد: به نیازهای بدن توجه کنیم، خواب کافی، تغذیه مناسب و پیاده‌روی روزانه می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

 دوستی بیان کرد: ما انسان هستیم، نه ماشین‌های جنگی. هر یک از ما نیاز به امنیت روانی، احساس آرامش و مراقبت داریم.

منبع: ایسنا

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.