به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم تولایی پنجشنبه شب در جلسه ویژه بررسی وضعیت آرد و نان استان مازندران گفت: فعالیت نانواییهای کشیک، تأمین و حمل آرد برای نانواییها، افزایش تعداد نانواییهای آزادپز و نظارت بر نانواییها از موضوعات مهم است.
تولایی افزود: نانواییهای کشیک از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب اقدام به پخت نان میکنند و نانوایان به هیچ وجه نگران تأمین آرد مورد نیاز خود نباشند چراکه به اندازه کافی آرد موجود است و به میزان که لازم باشد تخصیص داده میشود.
تولایی بیان کرد: نیروهای بسیجی آموزشدیده بر فعالیت نانواییهای کشیک نظارت خواهند داشت تا مردم نگرانی نداشته باشند.
سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران ادامه داد: شرکتهای حمل و نقل، کارخانجات آرد و نانوایان استان پای کار تهیه نان برای شهروندان مازندرانی و مسافران عزیز استان هستند و هیچ واحد نانوایی نباید نگران تأمین آرد باشد.
وی تاکید کرد: فرمانداران استان از همه ظرفیتهای موجود برای تأمین اقلام بهره برند.