آدم‌هایی با ظاهر متفاوت و دلهره مشترک برای وطن

خبرآنلاین سه شنبه 03 تیر 1404 - 11:03
بابک رضایی، مدیرکل دفتر موسیقی می‌گوید ازجمله نکات قابل توجه در اولین اجرای خیابانی موسیقی زیر سایه جنگ، اجرای علی قمصری، حضور افرادی با ظاهر متفاوت از یکدیگر بود که یک چیز گرد هم آورده بودشان؛ دلهره مشترک برای وطن.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از زمان شروع حمله اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه ۲۳ خردادماه، طبق اطلاعیه روابط‌ عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ‌وارشاد اسلامی کلیه فعالیت‌های هنری به حالت تعلیق درآمده است. این روزها اما فعالیت‌های هنری شکل‌های دیگری به خود گرفته‌اند، شکل‌هایی ازجمله اجرای خیابانی موسیقی. اجراهایی برای کاستن از دلهره آن‌ها که زیر سایه جنگ قلب‌های‌شان می‌تپد تا شاید برای ساعتی دلهره رهایشان کند. نخستین قدم در این راه را علی قمصری با اجرای روز یکشنبه اول تیرماه خود در محوطه باز میدان آزادی برداشت.  

بابک رضایی، مدیرکل دفتر موسیقی در گفت‌وگو با خبرآنلاین بازخورد اجرای علی قمصری را «بسیار خوب» توصیف کرد. او این اجرا را نشان‌دهنده این دانست که «هنرمندان در چنین شرایط بیمناکی، چنین مشتاقانه و سلحشورانه در کنار مردم می‌ایستند و احساس همبستگی‌شان با مردم را فریاد می‌زنند.» اتفاقی که به گفته رضایی «بسیار ارزشمند است.»

بابک رضایی در حاشیه دومین گام برداشته شده در این مسیر؛ اجرای اعضای گروه «عاشیقلار میشو» در میدان هفت تیر (دوشنبه دوم تیرماه) گفت: «من تا ساعتی پس از اجرای علی قمصری هم‌چنان در محل حاضر بودم و مردمی را دیدم که دیر رسیده بودند و از این که اجرا تمام شده بود تاسف می‌خوردند. روز دوشنبه، دوم تیرماه به‌واسطه حمله اسرائیل به نقاط گوناگون تهران روز دشواری بود اما برنامه ما هم‌چنان ادامه دارد. ما در میدان هفت‌تیر در جوار آمبولانسی به عنوان نماد حمله اسرائیل به نیروهای هلال احمر، به اجرای برنامه می‌پردازیم. ضمن این که ان‌شاالله روز سه‌شنبه، سوم تیرماه ساعت ۱۸  مقابل باغ فردوس شاهد اجرای گروه محسن آقایی از بوشهر خواهیم بود. من همین‌جا از مردم شریف و عزیز تهران دعوت می‌کنم که در آن برنامه نیز شرکت کنند و احساس همدلی و اتحاد با یکدیگر را بار دیگر تجربه کنند.»  

ازجمله نکات جالب توجه در اجرای علی قمصری حضور اقشاری با ظاهرهای متفاوت از یکدیگر بود. کسانی که یک چیز؛ دلهره برای وطن، دور هم جمع‌شان کرده بود. بابک رضایی در این مورد چنین گفت: «موسیقی هنری است که عملا فارغ از زمان و مکان، با همه اقشار جامعه ارتباطی عمیق برقرار می‌کند. این برقراری ارتباط با همه اقشار، حاصل ظرفیت موسیقی است. نکته‌ای که به آن اشاره کردید برای خود من نیز جالب توجه بود. این که اقشاری در اجرای علی قمصری حضور داشتند که شاید از بیرون چنین در موردشان تبلیغ شود که شهر را تخلیه کرده‌اند. اما درصد زیادی از آن افراد در اجرای روز یکشنبه، اول تیرماه علی قمصری در میدان آزادی حضور داشتند و من بسیار خوشحالم که موسیقی موجب ایجاد چنین همدلی و اتحادی شد.»

اجرای گروه موسیقی بوشهری باسیدون با حضور مهدی حقانی (خواننده)، علیرضا جولائیان (دمام)، بهنام اهرمی (نی‌انبان) و مجتبی روشندل جلالی (ضرب و تمپو) ساعت ۱۸ روز سه‌شنبه سوم تیرماه ۱۴۰۴ در باغ فردوس مقابل موزه سینما برگزار می‌شود. 

آدم‌هایی با ظاهر متفاوت و دلهره مشترک برای وطن
اجرای اعضای گروه «عاشیقلار میشو» در میدان هفت تیر (دوشنبه دوم تیرماه)/ عکاس: میلاد بهشتی 

۵۹۲۴۲

منبع خبر "خبرآنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.