به گزارش خبرنگار مهر، روحالله سعیدی صبح شنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: برداشت زردآلو از باغات استان آغاز شد و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت بیش از ۴ هزار تن زردآلو روانه بازار شود.
وی با اشاره به نحوه مصرف محصول زردآلو، افزود: حدود ۷۰ درصد از زردآلوی برداشت شده بهصورت تازهخوری مصرف میشود و ۳۰ درصد باقیمانده در قالب خشکبار یا در صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار میگیرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه باغات زردآلوی استان تنوع ارقام بالایی دارند، ادامه داد: ارقام ملایری، آصفی، کتانی، جهانگیری، شکرپاره، تخمگردی و قیسی از جمله گونههای زردآلو کشت شده در این استان هستند.
سعیدی عنوان کرد: در حال حاضر سطح زیرکشت زردآلو در چهارمحال و بختیاری حدود ۸۰۰ هکتار است و میانگین برداشت از هر هکتار حدود ۶ تن برآورد میشود.
وی خاطرنشان کرد: اجرای عملیاتهایی نظیر هرس اصولی، مدیریت کفباغ، کنترل علفهای هرز، تغذیه صحیح درختان و مبارزه با آفات و بیماریها در زمان مناسب، نقش مؤثری در بهبود عملکرد کمی و کیفی باغات دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: سطح زیرکشت زردآلو در این شهرستان حدود ۲۵۰ هکتار است و میانگین برداشت از هر هکتار حدود ۴ تن برآورد میشود.