به گزارش خبرگزاری مهر، علی رمضانپور، اظهار کرد: در سهماهه اخیر، ۱۲ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۲۲۰ قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام شده است.
وی افزود: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۲ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۳۰ قطعه بود، حاکی از رشدی بیش از ۵ درصدی است.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به تداوم روند صعودی تولید عنوان کرد: از محل این میزان جوجهریزی، بیش از ۲۴ هزار و ۲۴۱ تُن گوشت مرغ در استان قزوین تولید و به بازار مصرف عرضه شده است. میانگین ماهانه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان بالغ بر ۴ میلیون قطعه است.
وی ادامه داد: بر پایه آمار ارائهشده، بیشترین میزان جوجهریزی طی این بازه زمانی در خردادماه ثبت شده است؛ بهطوری که تعداد ۴ میلیون و ۱۵۶ هزار قطعه جوجه در این ماه به واحدهای تولیدی استان تزریق شدهاند.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تاکید کرد: این روند افزایشی در تولید، میتواند نقش مؤثری در تنظیم بازار گوشت مرغ، کنترل قیمتها و تأمین پایدار منابع پروتئینی مردم استان و کشور ایفا کند.