به گزارش خبرآنلاین از زنجان، ولیاله زمانی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، با اعلام این خبر گفت: با فعالسازی قرارگاه امنیت غذایی استان، از پیش آمادگی کامل برای مواجهه با شرایط اضطراری در حوزه آرد و نان فراهم شده بود.
وی افزود: از تاریخ ۲۴ خرداد تا پایان درگیریها، ۱۲۲ واحد منتخب نانوایی لواش در قالب دو و سه شیفت، بهصورت مداوم فعالیت داشتند. از این تعداد، ۵۰ واحد در دو شیفت و ۳۰ واحد در سه شیفت در سطح شهرستان زنجان به مردم خدمترسانی کردند.
زمانی ادامه داد: ۷۲ واحد دیگر نیز در سایر شهرستانهای استان شامل ابهر، خرمدره، خدابنده، سلطانیه، طارم، ایجرود و ماهنشان بهصورت دو شیفت فعال بودند تا نیاز روزانه مردم به نان تأمین شود.
با افزایش شمار مهمانان نوروزی و مسافران در روزهای تعطیل، سهمیه آرد یارانهای تمام نانواییهای شهری و روستایی استان نیز افزایش یافت تا با هیچ کمبودی در توزیع نان مواجه نشویم.
به گفته مدیرکل غله استان، سامانه خرید آرد نیز برای تسریع در فرآیند تأمین و حمل آرد زودتر از موعد فعال شد. همچنین دو مرکز پشتیبان تولید نان برای مواقع اضطراری تجهیز و راهاندازی شد.
زمانی با تأکید بر اینکه هیچ کمبودی در ذخایر استراتژیک مانند گندم، آرد و برنج وجود ندارد، خاطرنشان کرد: مردم زنجان اطمینان داشته باشند که در زمینه تأمین کالاهای اساسی، استان در وضعیت باثبات و قابل اطمینانی قرار دارد.
46