به گزارش رکنا، طرز تهیه کشک بادمجون به شرح فیلم است.
بادمجان ۲ تا۲/۵ کیلو
کشک ۲ لیوان
پیاز برای پیازداغ خلالی ۶-۷ عدد بزرگ
سیر چرخ کرده یک قاشق غذاخوری پر پر
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری پر پر
گردوی نیمکوب هر چقدر بیشتر خوشمزه تر ( من حدود یک لیوان پر ریختم)
نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه
بادمجونا رو با نمک تلخی گیری کردم و با روغن فراوون سرخ کردم که جذب روغنش کمتر باشه. بعد گذاشتم توی آبکش تا روغن اضافیش خارج بشه.
بادمجونا رو با گوشتکوب دستی خوب کوبیدم تا ریش ریش بشه.
اگه میخوای یه کشک بادمجون متفاوت داشته باشی هیچ کدوم از مواد رو حذف یا کم نکن؛ چون با این مقدار مواد و این روش بی نهایت عالی میشه.
کشک محلی یه خوشمزگی مضاعفی به این غذا میده.