ترفند درست کردن کشک بادمجون خوشمزه + فیلم

رکنا یکشنبه 08 تیر 1404 - 11:24
رکنا: کشک بادمجون جزو غذاهای مورد علاقه خیلی هاست. فکر می کنم خودم خیلی خوشمزه بلدم درستش کنم؛ برای همینم تابحال نشده کسی با روش من درست کنه و عاشقش نشه.
ترفند درست کردن کشک بادمجون خوشمزه + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه کشک بادمجون به شرح فیلم است.

مواد لازم برای یک پیرکس۸ تا۱۰ نفره

بادمجان ۲ تا۲/۵ کیلو

کشک ۲ لیوان

‌پیاز برای پیازداغ خلالی ۶-۷ عدد بزرگ

سیر چرخ کرده یک قاشق غذاخوری پر پر

نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری پر پر

گردوی نیمکوب هر چقدر بیشتر خوشمزه تر ( من حدود یک لیوان پر ریختم)

نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه

طرز تهیه

بادمجونا رو با نمک تلخی گیری کردم و با روغن فراوون سرخ کردم که جذب روغنش کمتر باشه. بعد گذاشتم توی آبکش تا روغن اضافیش خارج بشه. 

بادمجونا رو با گوشتکوب دستی خوب کوبیدم تا ریش ریش بشه. 

اگه میخوای یه کشک بادمجون متفاوت داشته باشی هیچ کدوم از مواد رو حذف یا کم نکن؛ چون با این مقدار مواد و این روش بی نهایت عالی میشه. 

کشک محلی یه خوشمزگی مضاعفی به این غذا میده.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.