طرز تهیه پتاژ اسفناج

بیتوته یکشنبه 08 تیر 1404 - 13:06

طرز تهیه پتاژ اسفناج



 

 

مواد لازم :

 

 

فيله مرغ چرخ شده

300 گرم

سیب زمینی پخته شده

750 گرم

كرفس پخته

400 گرم

اسفناج ریز خرد شده

400 گرم

کره

75 گرم

آرد

40 گرم

پياز پخته

يك عدد

آب مرغ

3 پيمانه

شير

دو پيمانه

خامه

يك پيمانه

نمك و فلفل

به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

سيب‌زميني، كرفس و پياز پخته را مخلوط نموده و در غذا ساز ريخته میکس می نماییم، مواد را به کمک صافی یکدست کنید.مواد از صافی رد شده را به همراه آب مرغ ،فيله مرغ، نمك و فلفل بر روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد.

 

در یک ماهیتابه آرد را با کره تفت داده، شير و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد داخل ماهیتابه متشکل از شیر و خامه و کره و آرد و اسفناج را درون پتاژ می‌ريزيم. صبر می نماییم تا پتاژ اسفناج به جوش بیاید و شعله اجاق را خاموش نموده و پتاژ را سرو می نماییم.

 

 

منبع : groohashpazi

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.