طرز تهیه آبگوشت قنبید

بیتوته دوشنبه 09 تیر 1404 - 13:43

طرز تهیه آبگوشت قنبید



 

طرز تهیه آبگوشت قنبید

 

آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی قم می باشد که با کلم قمری یا قنبید پخته می شود. کلم یکی از ویژگی های این غذاست اما مقدار آن زیاد نیست؛  برای رفع بوی کلم از ادویه استفاده کنید.

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر برای آبگوشت قنبید :

 گوشت گوسفند 650 گرم 
کلم قمری  دو عدد 
پیاز خرد کرده   یک عدد
 نخود و لوبیا سفید  150 گرم
سیب زمینی متوسط، نصف کرده 2 عدد
زردچوبه یک قاشق چایخوری

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت کلم قمری

 

طرز تهیه آبگوشت قنبید:

مانند آبگوشت معمولی عمل کنید و در یک ساعت پایانی کلم، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

در برخی دستورهای پخت، لپه به جای نخود و لوبیا استفاده می شود که در این صورت باید همراه کلم به غذا اضافه شود.

 

منبع : مجله تندرستی - bartarinha.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.