طرز تهیه فسنجان میگو

بیتوته دوشنبه 09 تیر 1404 - 13:51

طرز تهیه فسنجان میگو



 

طرز تهیه فسنجان میگو، یک غذای خوشمزه برای دوستداران میگو

 

خورشت فسنجون یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است که برخی با مرغ وبرخی هم با گوشت قلقلی درست می کنند. با ما همراه شوید تا با دستور تهیه فسنجان با میگو شما را آشنا کنیم.

 

مواد مورد نیاز برای فسنجان میگو :

 میگو 250 گرم 
 جعفری و گشنیز خرد شده 1 پیمانه 
 پیاز 1 عدد 
 گردو 150 گرم 
رب انار 1 تا 2 قاشق غذاخوری
شکر در صورت دلخواه
دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه فسنجان میگو :

ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید تا سبک شود.

میگو پاک شده و شسته را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین را به آن بیفزایید.

 

سپس جعفری و گشنیز خرد شده را با میگوها تفت دهید تا عطر خوبی به میگو دهد.

سپس گردوهای آسیاب شده را در قابلمه ای جداگانه حدود 10 دقیقه حرارت دهید تا به روغن بیفتد و به مخلوط میگو و سبزی اضافه کنید.

 

رب انار را نیز در این مرحله بیفزایید و یک لیوان آب سرد را به خورشت بیفزائید.

میگو نیازی به پختن زیاد ندارد بنابراین همین که آب آن کمی جمع شد کافی است.

در این فاصله می توانید یک یا دو حبه یخ به آن بیفزائید تا حسابی به روغن بیفتد.

استفاده از آب سرد نیز به همین منظور است.

 

طعم این غذا باید ملس باشد.

چون شباهت زیادی با قلیه میگو دارد،باید ملس شود که تفاوت آن را احساس کنید.

اگر رب انار ترش استفاده می کنید، حتما کمی شکر به آن بیفزائید.

 

منبع : seemorgh.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.