طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی

بیتوته دوشنبه 09 تیر 1404 - 22:09

طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی



 

نحوه درست کردن دسر شکلاتی فندقی

 

مواد لازم برای دسر شکلاتی فندقی :

 خامه صبحانه  1/4 لیوان
 شیر 2 لیوان 
 پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری 
 شکر  12 قاشق غذاخوری
 فندق خرد شده نصف پیمانه 
وانیل   1/8 قاشق چایخوری
 شکلات تخته ای تلخ 2 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی :

1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

خامه را داخل قابلمه ای بریزید، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

 

پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید (دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد) و شکلات تخته ای رنده شده، اسانس وانیل، فندق و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

دسر در ظرف دلخواه ریخته و‌ با پودر کاکائو تزیین کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.