طرز تهیه دسر هویج رولی

بیتوته دوشنبه 09 تیر 1404 - 22:09

طرز تهیه دسر هویج رولی



 

طرز تهیه دسر هویج رولی

 

مواد لازم برای دسر هویج رولی :

 هویج رنده شده  3 لیوان
 شکر  1 لیوان
* بیسکوئیت پودر شده  1/5 لیوان
 گردو پودر شده در غذا ساز  1 استکان
 پودر نارگیل  برای تزیین
 گردوی کامل برای تزیین 

 

* بیسکوئیت bebe یا بیسکوئیت سبوسدار یا پتی بور که در غذاساز پودر شده

طرز تهیه دسر هویج رولی :

هویج و شکر را در تابه بریزید تا آب هویج کشیده شود و هویج پخته شود. هویج های پخته شده را کنار بگذارید تا سرد شوند. بیسکوئیت ها و گردوی خرد شده را روی هویج ها بریزید و با هم ترکیب کنید.

 

روی میز آشپزخانه سلفون باز کنید و روی سلفون پودر نارگیل بریزید و با قاشق روی پودر نارگیل از مخلوط هویج بریزید و روی پودر نارگیل پخش کنید. به کمک سلفون مخلوط هویج را رول کنید و بپیچید. 1 ساعت در یخچال استراحت دهید و در آخر بطور اریب برش بزنید و روی آنها را با پودر نارگیل و گردو تزیین کنید و سرو کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.