طرز تهیه خورش مرجو (خورش عدس طالقان)

بیتوته دوشنبه 09 تیر 1404 - 22:10

طرز تهیه خورش مرجو (خورش عدس طالقان)



 

طرز تهیه خورش مرجو

 

مواد لازم برای خورش مرجو :

ندیگوشت گوسف  400 گرم 
عدس  2 لیوان 
 سیب زمینی 2 عدد 
رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری 
آلو بخارا 1 لیوان
پیاز 2 عدد
روغن  به میزان لازم
زعفران  به میزان لازم
آبغوره  به میزان لازم
نمک و فلفل  به میزان لازم
زردچوبه و دارچین  به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش مرجو :

ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و کمی تفت دهید سپس زردچوبه را اضافه کنید و اجازه بدهید پیازها طلایی شوند. گوشت را اضافه کنید و مقداری هم بزنید در این مرحله رب را هم اضافه کنید اجازه دهید تا تفت بخورد تا رنگ آن باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن بریزید و اجازه بدهید تا نیم پز شود.

 

در این هنگام آلوها و عدس ها را بشویید و خیس کنید سیب زمینی را خرد کنید. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را اضافه کنید همراه نمک و ادویه بگذارید بپزد.

 

آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. غذا را در ظرف بکشید و پیاز داغ روی آن بریزید و نوش جان کنید.

 

این خورش را می توانید با برنج میل کنید.

 

نکته برای تهیه خورش مرجو:

* در صورت تمایل می توانید از آبلیمو به حای آبغوره استفاده کنید.

* در صورت تمایل می توانید از مرغ به جای گوشت هم استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.