به گزارش خبرنگار مهر، فرید محبی صبح سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازار یابی و فروش تولیدات و خدمات یکی از مهمترین ارکان پایداری طرحهای اشتغال میباشد و همچنین باعث توانمندی اقتصادی خانوادههای تحت حمایت میشود.
وی تصریح کرد: کمیته امداد در سالهای اخیر به صورت ویژه جهت یافتن بازار فروش محصولات تولیدی و خدمات مددجویان از طرق مختلف مثل برگزاری نمایشگاهها و بازارچههای محلی و منطقهای به صورت فیزیکی و مجازی، ایجاد غرفه در سکو های مجازی پر بازدید، ثبت نشان تجاری و… ورود کرده است و به لطف الهی توانسته است قدمهای مؤثری در این زمینه بردارد.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر افزود: با توجه به اقتضای جامعه و تغییر نگرشها در نحوه تأمین و خرید محصولات که بیشتر از طریق فضای مجازی صورت میگیرد، باعث شده تا کمیته امداد نیز در این زمینه ورود پیدا کند.
محبی خاطر نشان کرد: در همین راستا ضمن انعقا تفاهم نامههایی با فروشگاههای مجازی بستر لازم برای حضور مجریان طرحهای اشتغال با تخفیفهای لازم در این بازارها فراهم شده است.
وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۰۰ طرح اشتغال از طریق سکوهای مجازی فروش محصولات خود را انجام داده اند و در سال جاری نیز قصد داریم ضمن حفظ فروشگاههای قبلی طرحهای اشتغال جدیدی نیز به آن اضافه کنیم.