تاکید وزیر ورزش بر استفاده از هوش مصنوعی در وزنه‌برداری و تقویت مدال‌آوری در تکواندو

صدا و سیما سه شنبه 10 تیر 1404 - 17:15
جلسات کارشناسی فدراسیون‌های وزنه برداری و تکواندو برای بررسی آخرین وضعیت تیم‌های ملی این رشته ها، با حضور مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک برگزار شد.

تاکید وزیر ورزش بر استفاده از هوش مصنوعی در وزنه‌برداری و تقویت مدال‌آوری در تکواندو
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، کمیسیون تخصصی نظارت بر عملکرد فدراسیون‌های ورزشی در دور دوم سلسله نشست‌های تخصصی خود، امروز سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ماه، جلسه کارشناسی فدراسیون‌های وزنه‌برداری و تکواندو را به ریاست دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و‌جوانان برگزار کرد.

نوبت نخست این نشست به بررسی برنامه‌های تیم‌های ملی وزنه‌برداری مردان و زنان جهت شرکت در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ریاض و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا اختصاص داشت.

سجاد انوشیروانی، رییس فدراسیون وزنه برداری ضمن ارائه گزارشی کاملی از وضعیت فعلی این فدراسیون، شرایط ملی پوشان این رشته به خصوص بانوان وزنه بردار را برای حضور در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی را مثبت ارزیابی کرد و این قول را داد جز رشته‌های پرمدال کاروان ورزش کشور در ریاض باشند.

او همچنین از برنامه ریزی مدون کادر فنی تیم‌های ملی برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ که مهمترین رویداد ورزشی قاره کهن است خبر داد و گفت: وزنه برداران محکوم به درخشش در ناگویا هستند و پیش بینی کسب سه مدال طلا را در این آوردگاه معتبر داریم.

راه اندازی پایگاه قهرمانی وزنه برداری در سراسر کشور، مباحث فنی تغییر اوزان از سوی فدراسیون جهانی وزنه برداری، توسعه تعاملات فدراسیون وزنه برداری با فدراسیون پزشکی ورزشی برای پیشگیری از بحث دوپینگ در این رشته و کمبود سالن و زیرساخت‌های اختصاصی در استان‌ها نیز از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه بود که کارشناسان به آن پرداختند.

دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در جمع بندی خود از نشست با مسئولان فدراسیون وزنه برداری، ضمن تشکر از تغییرات مثبت و تلاش‌هایی که در دوره مدیریت جدید این فدراسیون انجام شده، خطاب به آنها تاکید کرد که باید در مواردی، چون هوش مصنوعی و استفاده از مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک فعالیت بیشتری از خود نشان بدهند: وزنه برداری جز رشته‌هایی است که باید دانش خود را در مقوله هوش مصنوعی ارتقا بدهد. وزنه برداری رشته سخت و طاقت فرسایی است و ریزش در آن زیاد وجود دارد؛ بنابراین شما باید سعی کنید که از دانش هوش مصنوعی در این ورزش بیشتر استفاده کنید تا ثبات داشته باشید. وزنه برداری، چون رشته‌ای رکوردی است در مقایسه با رشته‌هایی مثل کشتی، فوتبال و والیبال خیلی راحت‌تر می‌تواند از این فرصت استفاده کند و کار پیچیده‌ای ندارد. انتظار دیگرمان این است که از ظرفیت مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک که به دستگاه‌ها و نرم افزار‌های جدید مجهز شده، استفاده کنید. با توجه به هزینه سنگینی که خرج مرمت و بازسازی این مرکز شده، فدراسیون‌ها باید قدر این فرصت را بدانند و در مسیر علم روز ورزش دنیا حرکت کنند.

محمود خسروی وفا، رییس کمیته ملی المپیک نیز در خصوص عملکرد فدراسیون وزنه برداری افزود: وزنه برداری در مقایسه با سه سال پیش خیلی شرایط بهتری دارد. فکر نمی‌کنم کمبودی وجود داشته باشد، هم نیروی متخصص و باتجربه در راس کار است و هم بر تعداد ورزشکاران سازمان یافته این رشته اضافه شده است. فکر می‌کنم الان وقتش رسیده که به سمت نتیجه گرایی برویم و انتظار کسب مدال را داشته باشیم. وزنه برداری در مقطعی است که بیش از هر دوره دیگری توقع می‌رود که در رویداد‌های پیش رو صاحب مدال شود. درست است که رشته پرآسیبی است، اما چون ورزشی رکوردی است، پیش بینی کسب مدال در آن شدنی است.

نوبت دوم نشست‌های تخصصی در این روز با فدراسیون تکواندو ادامه پیدا کرد و مسئولان این فدراسیون و اعضای کادر فنی این رشته نیز به تفکیک وضعیت تکواندوکاران را برای شرکت در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی و بازی‌های آسیایی ناگویا شرح دادند.

برگزاری اردو‌های مستمر تیم‌های ملی، مسابقات لیگ و کشوری دختران و پسران در تمام رده‌های سنی، نکته درخورتوجهی بود که هادی ساعی، رییس فدراسیون تکواندو به آن اشاره کرد و مورد توجه مسئولان حاضر قرار گرفت.

نباید فراموش کرد که تکواندو اگر پای ثابت مدال آوری کاروان ورزش ایران در تمامی میادین بین المللی است به واسطه همین اردو‌ها و مسابقات است که بی وقفه و با حضور تکواندوکاران پرشمار در حال برگزاری است.

اصلی‌ترین دغدغه فدراسیون تکواندو نداشتن سالن مسابقه در پایتخت است که در این جلسه مقرر شد با توجه به تعدد رقابت‌های این رشته در طول سال، تمهیدات لازم برای اختصاص یا ساخت یک سالن به این فدراسیون صورت بگیرد.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص تحلیل خود از عملکرد فدراسیون تکواندو که با کسب یک مدال طلا، دو نقره و یک برنز در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس تاریخ ساز شد، گفت: نتایجی که تکواندو در یکی دو سال اخیر گرفته، نشان داده که افرادی که روی کارهستند برای این ورزش زحمت کشیدند. در این ۱۲ روزی هم که کشور وارد جنگ تحمیلی با رژیم صهیونی شد، تکواندو جز فدراسیون‌هایی بود که پای کار بود. متاسفانه ۹ نفر از تکواندوکاران عزیزمان را نیز در این روز‌ها از دست دادیم و به شهادت رسیدند.

وی مسئولان فدراسیون تکواندو را به خویشتن داری و همدلی هر چه بیشتر دعوت کرد و افزود: اگر تکواندو در المپیک پاریس چهار مدال گرفت به خاطر همدلی و رفاقت افرادی بود که با هم کار می‌کردند. من شما را به همدیگر سفارش می‌کنم و می‌خواهم از این به بعد با رفاقت بیشتری در کنار هم باشید تا سیر این موفقیت‌ها ادامه داشته باشد. موضوعی که برای ما مهم است، تقویت مدال آوری زنان تکواندوکار است. دختران ما در المپیک پاریس کار بزرگی کردند و باید این مدال آوری‌ها ادامه داشته باشد. انتظار داریم در بخش بانوان قوت بیشتری از قبل به کار خود ادامه بدهید.

بر اساس این گزارش، با احتساب جلسه تخصصی رشته‌های وزنه‌برداری و تکواندو، تعداد نشست‌های کارشناسی فدراسیون‌ها به عدد ۷۰ رسید. گفتنی است فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان، سید مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع، محمدرضا داورزنی و علی رغبتی مشاوران وزیر، محمدرضا عابدی محزون، مدیر کل دفتر نظارت و برنامه‌ریزی وزارت ورزش و جوانان، محمود خسروی وفا و مهدی علی نژاد، رییس و دبیر کمیته ملی المپیک، اصغر رحیمی، سرپرست کاروان ورزش ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا و نصرالله سجادی، مشاور رییس کمیته ملی المپیک، نیز در این جلسات امروز حاضر بودند و نظرات و پیشنهاد‌های کارشناسی خود را مطرح کردند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.