سید سبحان حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلات بیماران خاص و سرطانی در دریافت خدمات درمانی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲ هزار بیمار خاص و سرطانی عضو انجمن بیماران سرطانی ساوه هستند که بسیاری از آنها برای دریافت داروهای خاص و مراجعه مداوم به مراکز درمانی با مشکلات زیادی مواجه هستند.
رئیس انجمن بیماران سرطانی ساوه گفت: نسخهنویسی الکترونیکی اگرچه در ظاهر گامی در جهت دیجیتالی شدن خدمات سلامت است اما برای بیماران خاص که اغلب سالمند، کمسواد یا ناتوان از پیگیری مراحل آنلاین هستند، این فرایند پیچیده، دردسرساز شده است.
حبیبی ادامه داد: یکی از مهمترین مشکلات، عدم دسترسی به اینترنت پایدار در برخی نقاط و اختلالات سامانهای است که باعث میشود نسخهها در داروخانهها نمایش داده نشود و بیماران مجبور به مراجعات متعدد شوند.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط بحرانی، سرعت در دسترسی به دارو برای بیماران سرطانی حیاتی است، بیان کرد: نسخهنویسی الکترونیکی در بسیاری موارد باعث تأخیر در دریافت دارو شده و این مسئله سلامت بیماران را به خطر میاندازد.
رئیس انجمن بیماران سرطانی ساوه همچنین با اشاره به حمایتهای مردمی از بیماران خاص افزود: کمکهای مردمی بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است اما با توجه به جمعیت بالای بیماران تحت پوشش انجمن، این کمکها به هیچوجه پاسخگوی نیازهای دارویی و درمانی آنان نیست.
حبیبی خواستار توجه جدی وزارت بهداشت، بیمهها و نهادهای حمایتی به شرایط خاص این بیماران شد و پیشنهاد کرد که امکان صدور نسخه کاغذی در موارد خاص، ارتقا سامانهها و ایجاد مراکز راهنمایی برای بیماران در دستور کار قرار گیرد.