ظرفیت‌های صادراتی محصولات کشاورزی گیلان باید فعال شود

خبرگزاری مهر چهارشنبه 11 تیر 1404 - 15:41
لنگرود –استاندار گیلان با اشاره به تنوع محصولات کشاورزی در استان گفت: گیلان ظرفیت بالایی در صادرات محصولاتی مانند کیوی، مرکبات، زیتون، فندق دارد که باید برای آن‌ها بازارهای صادراتی فعال شود.

هادی حق‌شناس در جریان بازدید از باغات هندوانه در مناطق چاف و چمخاله در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر ظرفیت‌های صادراتی گیلان اظهار کرد: سابقه صادرات محصولات کشاورزی از استان گیلان زیاد است و در سال‌های گذشته محصولاتی مانند کیوی و مرکبات را صادر کرده‌ایم.

وی با اشاره به دیگر ظرفیت‌های استان افزود: محصولاتی مانند زیتون، فندق و حتی ابریشم گیلان قابلیت صادرات دارند همچنین توتون نیز از دیگر محصولات خاص این استان است که می‌توان با ایجاد زیرساخت مناسب، آن را به بازارهای جهانی معرفی و عرضه کرد.

استاندار گیلان با بیان اینکه در برخی استان‌های کشور، به دلیل خشکسالی، عرضه محصولات کشاورزی مانند پیاز، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی با مشکل مواجه شده است، ادامه داد: برخی دولت‌ها در چنین شرایطی از قیمت تضمینی برای حمایت از کشاورزان استفاده می‌کنند.

حق‌شناس در ادامه با اشاره به رایزنی‌های انجام شده است، گفت: با اتاق بازرگانی گیلان درباره بهره‌برداری از مرزهای صادراتی به‌ویژه مرز آذربایجان گفتگو شده و این مسیر می‌تواند فرصت مناسبی برای عرضه محصولات گیلانی به کشورهای همسایه باشد.

وی تأکید کرد: اگر بتوانیم زیرساخت‌هایی مانند ریل یا حمل‌ونقل هوایی (فرودگاه) را برای بخشی از صادرات فعال کنیم، بخشی از بار صادراتی از جنوب کشور برداشته می‌شود و می‌توان بخش دیگر آن را از شمال برای پایتخت و کشورهای حوزه قفقاز مدیریت کرد.

استاندار گیلان در پایان گفت: ما در کنار کشاورزان هستیم و حمایت از تولیدکننده در دستور کار جدی دولت قرار دارد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.