ارتقای سطح کمی و کیفی نان با جدیت دنبال می‌شود

خبرگزاری مهر چهارشنبه 11 تیر 1404 - 20:41
رشت- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان با بیان اینکه کمبودی در حوزه آرد و نان وجود ندارد، گفت: ارتقای سطح کمی و کیفی نان با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید اللهیار مصباحی عصر چهارشنبه در نشست کارگروه آرد و نان با هدف بررسی چالش‌های این حوزه به عملکرد مطلوب گیلان در تأمین آرد و نان طی هفته‌های اخیر اشاره کرد و گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی و در پی آن ورود قابل توجهی از هموطنان به گیلان، خوشبختانه کمبودی در حوزه آرد و نان وجود نداشت.

وی تخصیص آرد مناسبتی برای ایام جنگ در همه شهرستان‌های استان را اقدامی برای مدیریت این بخش خواند و افزود: تأمین به موقع مایحتاج ضروری خانوار در حفظ آرامش جامعه به ویژه در مواقع بحرانی نقش مؤثری دارد.

مصباحی تصریح کرد: افزایش سطح کمی و کیفی نان به عنوان قوت غالب جامعه همواره باید مورد توجه باشد؛ از اینرو مشارکت و تعاملات فعالان حوزه آرد و نان امری ضروری است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.