به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدنبی موسوی فرد عصر امروز چهارشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان که در سالن جلسات شهید هاشمی استانداری برگزار شد ضمن تسلیت ایام محرم و شهادت شهیدان حمله رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: اگر در جنگ دوازده روزه موفق شدیم نتیجه وحدت مردم و دستگاهها است. مردم در استانهای مرزی از جمله خوزستان خوش درخشیدند که این نتیجه وحدت و تعامل است.
نماینده ولی فقیه در خوزستان بیان کرد: بالاترین و والاترین عمل معصوم، نماز معصوم و مجاهدتهای معصوم نیست بلکه تحمل بلا است اینکه انسان حتی یک قدم در مسیر غیر خداوند برندارد و در این مسیر نه تنها صابر بلکه شاکر باشد.
وی گفت: آمادگی نظامی و آمادگی مردم در جنگ مهم است اما مهمترین مؤلفه در نظام اسلامی خداوند متعال و اهل بیت (ع) است.
حجتالاسلام موسوی فرد با بیان اینکه در دل بلا قرار گرفتهایم، تصریح کرد: هشت سال تجربه دفاع مقدس ارزشمند است آن زمان دستمان نسبت به تجهیزات پیشرفته خالی بود و پس از آن یک وجب خاک کشور داده نشد.
وی ادامه داد: تصور دشمن این بود در جنگ دوازده روزه، ایران در ۲۴ ساعت اول شکست میخورد اما پس از چند روز آمریکا وارد میدان شد یعنی نفری که فرستادند موفق نبوده و اینها نتیجه مدیریت سازمان یافته مقام معظم رهبری است.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه روایت اول ما باید فتح و پیروزی باشد، اظهار کرد: روحیه و انسجام ملی که در اقشار مختلف وجود دارد به دست خداوند متعال است که گنبد واحده ای مقابل دشمن ایجاد میکند، باید این انسجام ملی را به شکل جایز خود حفظ کرده و مردم را در صحنه نگه داریم.
حجت الاسلام موسوی فرد افزود: همچنین باید در تمامی عرصهها آمادگی خود را حفظ کنیم.
وی عنوان کرد: امروز رسانه از جنگ نظامی مهمتر است لذا همه باید کنار هم قرار گیریم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه رئیس جمهور توصیه حضرت آقا نسبت به مساجد را جدی گرفته است، تصریح کرد: مسجد محور حضور در همه محلات باشد و علاوه بر خدمات خود اگر مسجد به معنای واقعی فعال شود کمتر با مشکل مواجه خواهیم بود.
حجت الاسلام موسوی فرد گفت: حدود سه هزار و ۵۰۰ مسجد در خوزستان داریم که تقاضا میشود تلاش شود در شهرهای خود مساجد امداد رسانی را که در میدان هستند تقویت کنیم و اگر وجود ندارد آن را ایجاد کنیم.
وی بر ایجاد پناهگاهها و شناسایی ساختمانهای مقاوم تاکید کرد و گفت: این اقدام صورت گیرد تا مردم محله بدانند در لحظه خطر کجا پناهنده شوند و اگر این شرایط نبود در محلات پناهگاه ایجاد شود.