وی با اشاره به جان باختن دو تن از فعالان رسانهای در این حمله، آن را نقض آشکار حقوق بینالملل بشردوستانه و مصداق جنایت جنگی دانست و خواستار واکنش قاطع یونسکو در دفاع از امنیت خبرنگاران و اصول بنیادین آزادی بیان شد. در این پیام آمده است: با نهایت تاسف و نگرانی عمیق، مایلم توجه شما را به هدف قرار گرفتن مستقیم سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران (IRIB) در چندین حمله توسط رژیم اسرائیل در تاریخ ۱۷ ژوئن ۲۰۲۵ جلب نمایم؛ حملاتی که منجر به جانباختن نیما رجبپور، خبرنگار و معصومه عظیمی، از کارکنان سازمان شد.
در ادامه پیام آمده است: همانگونه که مستحضرید، هدف قرار دادن عامدانه رسانهها طبق حقوق بینالملل بشردوستانه، جنایت جنگی محسوب میشود. علاوه بر این، ترویج ایمنی خبرنگاران یکی از ارکان اصلی ماموریت یونسکو در زمینه ارتباطات و اطلاعات است و این سازمان متعهد به پایش قتل خبرنگاران از طریق مرکز نظارت اختصاصی خود است.
با توجه به موارد فوق، از یونسکو و شخص شما، بهعنوان رئیس این سازمان معتبر جهانی، درخواست میکنم واکنشی درخور نسبت به این موضوع نشان داده و این جنایت شنیع، یعنی هدف قرار دادن عامدانه دفاتر رسانهای و قتل خبرنگاران، را به شدیدترین وجه ممکن محکوم کنید. همچنین، احترام به قطعنامه ۲۲۲۲ شورای امنیت سازمان ملل، که در سال ۲۰۱۵ بهصورت اجماعی در خصوص حمایت از خبرنگاران، فعالان رسانهای و کارکنان وابسته بهعنوان غیرنظامیان در موقعیتهای درگیری تصویب شده است، مورد تاکید قرار گیرد.