طرز تهیه فرنی بستنی؛ یک دسر بی نظیر

باشگاه خبرنگاران دوشنبه 09 فروردین 1400 - 03:13
در گزارش زیر طرز تهیه فرنی بستنی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  نان کاسه ای مخصوص سوپ آشنا کنیم.

مواد لازم:

بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم
شکر ۱۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ نوک قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۷ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرخالی
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۳ لیوان
خامه‏ صبحانه ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه فرنی بستنی؛ یک دسر بی نظیر


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های شامی نخودچی تهرانی و راز‌های خوشمزه شدن سویا تا کیک قهوه کافی شاپی + تصاویر


طرز تهیه:
ابتدا شکر و نشاسته و بستنی و شیر رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه
وقتی کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش پودر ژلاتین رو که به روش بنماری در کمی شیر حل کردید اضافه کنید
وقتی مواد کمی خنک شد بهش وانیل و گلاب و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه (تقریبا حداقل ۳ ساعت)

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.