صبحانه‌ نخوردن ممکن است خطر دیابت نوع ۲ را افزایش دهد

بهداشت نیوز یکشنبه 15 تیر 1404 - 08:04

به گزارش بهداشت نیوز، طبق مطالعه‌ای که در مجله پزشکی Journal of Nutrition منتشر شده، افرادی که به‌طور منظم از خوردن صبحانه صرف‌نظر می‌کنند، تا ۵۵ درصد بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

دکتر لیلا کاوه، فوق‌تخصص غدد و متابولیسم، در این‌باره می‌گوید: «صبحانه‌ نخوردن باعث می‌شود بدن در وعده‌های بعدی بیش از حد غذا بخواهد، که این موضوع به افزایش ناگهانی قند خون و مقاومت انسولینی منجر می‌شود.»

این مطالعه که بر روی بیش از ۹۰ هزار نفر در بازه‌ای ۱۰ ساله انجام شده، نشان می‌دهد خوردن یک صبحانه متعادل شامل پروتئین، فیبر و کربوهیدرات‌های پیچیده می‌تواند سطح انرژی را در طول روز حفظ کرده و مانع از پرخوری در وعده‌های بعدی شود.

پزشکان توصیه می‌کنند از صبحانه‌های پرقند مانند شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های صنعتی پرهیز شود و به جای آن از گزینه‌هایی مثل نان سبوس‌دار، تخم‌مرغ، میوه و لبنیات کم‌چرب استفاده شود.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.