سس مکزیکی هفت لایه

بیتوته یکشنبه 15 تیر 1404 - 08:11

سس مکزیکی هفت لایه



طرز تهیه سس مکزیکی هفت لایه , سس تاكو
این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.
این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و ... در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه  برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید .

طرز تهیه سس تاكو :
مواد لازم :

 سس گوجه فرنگی  250 گرم
 آب  1/4 پیمانه
 پودر فلفل چیلی  1/4 قاشق چایخوری
 زیره  1 قاشق چایخوری
 پیاز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سركه سفید 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
نمك 1/4 قاشق چایخوری
پودر پاپریكا 1/4 قاشق چایخوری
شكر 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .
منبع : seemorgh.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.