
این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.
این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و ... در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید .
طرز تهیه سس تاكو :
مواد لازم :
| سس گوجه فرنگی | 250 گرم |
| آب | 1/4 پیمانه |
| پودر فلفل چیلی | 1/4 قاشق چایخوری |
| زیره | 1 قاشق چایخوری |
| پیاز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
| سركه سفید | 1 قاشق غذاخوری |
| پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
| نمك | 1/4 قاشق چایخوری |
| پودر پاپریكا | 1/4 قاشق چایخوری |
| شكر | 1/4 قاشق چایخوری |
| فلفل قرمز آسیاب شده | 1/4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .
منبع : seemorgh.com