طرز تهیه سوپ زرشک

بیتوته یکشنبه 15 تیر 1404 - 08:11

طرز تهیه سوپ زرشک



سوپ زرشک, نحوه پخت سوپ زرشک
مواد لازم :

 سينه مرغ  300 گرم
 جعفري خردشده  150 گرم
 قارچ خردشده  100 گرم
 رب گوجه‌فرنگي  دو قاشق سوپخوري
 آرد گندم  دو قاشق سوپخوري
آبليمو سه قاشق سوپخوري
زرشك 200 گرم
پياز يك عدد
هويج 100 گرم
سيب‌زميني 80 گرم
روغن مايع نصف پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه سوپ زرشک :
پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم. بعد قارچ،  نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .

منبع : groohashpazi.blogfa.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.