طرز تهیه خورش كدو و آلبالو

بیتوته یکشنبه 15 تیر 1404 - 08:08

طرز تهیه خورش كدو و آلبالو



پخت خورش کدو سبز و آلبالو , طرز پخت خورش کدو سبز
مواد لازم :

 گوشت  ۴۰۰ گرم
 کدو سبز  ۱۰ الی ۱۲ عدد
 آلبالو  ۴۰۰ گرم
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق مربا خوری
 نمک و زردچوبه  به قدر کافی
روغن برای سرخ کردن
دارچین به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه خورش كدو و آلبالو  :
گوشت را پخته به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ شده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید.رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید .
در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش آماده شد در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند. این خورش طعم خوشمزه ای دارد ودر فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید .
منبع : ashpazierangin.net

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.