نقش کلیدی مصرف آجیل در کنترل وزن و سلامت متابولیک

بهداشت نیوز یکشنبه 15 تیر 1404 - 12:13

به گزارش بهداشت نیوز، تحقیقی که در دانشگاه هاروارد انجام شده است، حاکی از آن است که افراد مصرف‌کننده منظم آجیل نسبت به افرادی که کمتر آجیل می‌خورند، شاخص توده بدنی پایین‌تر و ریسک کمتری برای بیماری‌های متابولیک مانند دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی دارند.

دکتر علی کریمی، متخصص تغذیه، می‌گوید: «آجیل‌ها سرشار از چربی‌های سالم، فیبر و پروتئین هستند که باعث افزایش احساس سیری می‌شوند و در کنترل اشتها موثرند. علاوه بر این، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آجیل‌ها به کاهش التهاب و بهبود عملکرد عروق کمک می‌کنند.»

کارشناسان توصیه می‌کنند روزانه حدود ۳۰ گرم آجیل خام یا بو داده بدون نمک مصرف شود تا از فواید آن بهره‌مند شد.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.