به گزارش بهداشت نیوز، تحقیقی که در دانشگاه هاروارد انجام شده است، حاکی از آن است که افراد مصرفکننده منظم آجیل نسبت به افرادی که کمتر آجیل میخورند، شاخص توده بدنی پایینتر و ریسک کمتری برای بیماریهای متابولیک مانند دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی دارند.
دکتر علی کریمی، متخصص تغذیه، میگوید: «آجیلها سرشار از چربیهای سالم، فیبر و پروتئین هستند که باعث افزایش احساس سیری میشوند و در کنترل اشتها موثرند. علاوه بر این، آنتیاکسیدانهای موجود در آجیلها به کاهش التهاب و بهبود عملکرد عروق کمک میکنند.»
کارشناسان توصیه میکنند روزانه حدود ۳۰ گرم آجیل خام یا بو داده بدون نمک مصرف شود تا از فواید آن بهرهمند شد.