سرکه سیب می‌تواند به تنظیم قند خون کمک کند

بهداشت نیوز یکشنبه 15 تیر 1404 - 12:47

به گزارش بهداشت نیوز، مطالعه‌ای که در ژورنال Diabetes Care منتشر شده نشان می‌دهد که مصرف ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب پیش از وعده‌های پرکربوهیدرات، می‌تواند جذب گلوکز را کندتر کرده و به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

دکتر الناز فرهمند، کارشناس تغذیه بالینی، می‌گوید: «ترکیبات اسیدی موجود در سرکه سیب می‌توانند هضم نشاسته‌ها را آهسته‌تر کنند و از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا جلوگیری کنند. البته این روش نباید جایگزین درمان اصلی دیابت شود.»

کارشناسان هشدار می‌دهند که مصرف بیش از حد سرکه سیب ممکن است باعث تحریک معده، فرسایش مینای دندان یا کاهش پتاسیم خون شود. توصیه می‌شود آن را با آب رقیق کرده و با احتیاط مصرف کنید، به‌ویژه در افراد دارای مشکلات گوارشی.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.