آموزش پخت قورمه سبزی با سبزی خشک و رب لیمو عمانی + فیلم

رکنا دوشنبه 16 تیر 1404 - 10:13
رکنا: قورمه سبزی با سبزی خشک یه چیز دیگه ست.
آموزش پخت قورمه سبزی با سبزی خشک و رب لیمو عمانی + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جاافتاده ای را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.

مواد لازم

برای پخت قورمه سبزی نیاز داریم به 

گوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله)

۴۰۰ گرم

سبزی خشک قورمه‌سبزی (شامل شنبلیله، جعفری، گشنیز، اسفناج و تره)

حدود ۵۰–۷۰ گرم

لوبیا قرمز یا چیتی

1/2 پیمانه

پیاز

یک عدد بزرگ

لیمو عمانی

۲ برش

رب لیمو عمانی یک ق مرباخوری

نمک، فلفل، زردچوبه

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. آماده‌سازی لوبیا:

لوبیا را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود.

سپس آن را با کمی آب بپزید تا نیم‌پز شود (می‌پزد ولی له نمی‌شود).

۲. آماده‌سازی سبزی خشک:

سبزی خشک را در یک کاسه با آب ولرم خیس کنید (حدود ۳۰–۶۰ دقیقه).

سپس آبکش کرده و کمی فشار دهید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

۳. تفت دادن سبزی:

یه پیاز درشت رو خورد کنید و نصف کنید

در یک تابه با کمی روغن نصف پیاز رو تفت بدین بعد سبزی خیس‌خورده را خوب تفت دهید تا رنگ آن تیره شود و عطرش آزاد شود (حدود ۱۵–۲۰ دقیقه روی شعله ملایم).

۴. پخت گوشت:

نصف دیگر پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن سرخ کنید.

کمی زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.

گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

۳ تا ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

سپس لوبیا، سبزی تفت‌داده‌شده و لیمو عمانی (سوراخ‌شده یا نصف‌شده) و رب لیمو عمانی را اضافه کنید.

حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا خورشت آرام‌آرام جا بیفتد.

حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان می‌برد تا خورشت خوب غلیظ و جاافتاده شود.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.