به گزارش رکنا، طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جاافتاده ای را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.
برای پخت قورمه سبزی نیاز داریم به
گوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله)
۴۰۰ گرم
سبزی خشک قورمهسبزی (شامل شنبلیله، جعفری، گشنیز، اسفناج و تره)
حدود ۵۰–۷۰ گرم
لوبیا قرمز یا چیتی
1/2 پیمانه
پیاز
یک عدد بزرگ
لیمو عمانی
۲ برش
رب لیمو عمانی یک ق مرباخوری
نمک، فلفل، زردچوبه
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
لوبیا را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود.
سپس آن را با کمی آب بپزید تا نیمپز شود (میپزد ولی له نمیشود).
سبزی خشک را در یک کاسه با آب ولرم خیس کنید (حدود ۳۰–۶۰ دقیقه).
سپس آبکش کرده و کمی فشار دهید تا آب اضافیاش گرفته شود.
یه پیاز درشت رو خورد کنید و نصف کنید
در یک تابه با کمی روغن نصف پیاز رو تفت بدین بعد سبزی خیسخورده را خوب تفت دهید تا رنگ آن تیره شود و عطرش آزاد شود (حدود ۱۵–۲۰ دقیقه روی شعله ملایم).
نصف دیگر پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن سرخ کنید.
کمی زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.
گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
۳ تا ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
سپس لوبیا، سبزی تفتدادهشده و لیمو عمانی (سوراخشده یا نصفشده) و رب لیمو عمانی را اضافه کنید.
حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا خورشت آرامآرام جا بیفتد.
حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان میبرد تا خورشت خوب غلیظ و جاافتاده شود.