فالوده شیرازی یک دسر سنتی ایرانی است که از رشتههای نازک نشاستهای تهیه میشود و معمولاً با شربت گلاب، آبلیمو و گاهی بستنی سرو میشود. این دسر خنک و شیرین، به ویژه در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد. در روش سنتی شکر و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و به قوام بیاید. سپس گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. نشاسته را در یک لیوان آب سرد حل کنید و به آرامی به آب جوش داخل قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نشاسته پخته و غلیظ شود. مخلوط نشاسته را از یک صافی یا دستگاه مخصوص فالوده رد کنید تا رشتههای نازکی تشکیل شوند. سپس این رشتهها را در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. رشتههای یخی را در ظرف بریزید و با شربت گلاب، آبلیمو و در صورت تمایل بستنی سرو کنید. خلال پسته و بادام نیز برای تزیین اضافه کنید. روش سنتی تهیه فالوده شیرازی را میبینید.
فالوده شیرازی یک دسر سنتی ایرانی است که از رشتههای نازک نشاستهای تهیه میشود و معمولاً با شربت گلاب، آبلیمو و گاهی بستنی سرو میشود. این دسر خنک و شیرین، به ویژه در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد. در روش سنتی شکر و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و به قوام بیاید. سپس گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. نشاسته را در یک لیوان آب سرد حل کنید و به آرامی به آب جوش داخل قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نشاسته پخته و غلیظ شود. مخلوط نشاسته را از یک صافی یا دستگاه مخصوص فالوده رد کنید تا رشتههای نازکی تشکیل شوند. سپس این رشتهها را در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. رشتههای یخی را در ظرف بریزید و با شربت گلاب، آبلیمو و در صورت تمایل بستنی سرو کنید. خلال پسته و بادام نیز برای تزیین اضافه کنید. روش سنتی تهیه فالوده شیرازی را میبینید.
منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.