تولید گوشت مرغ گرم در استان بوشهر افزایش یافت

خبرگزاری مهر سه شنبه 17 تیر 1404 - 10:43
بوشهر- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تولید گوشت مرغ گرم در استان بوشهر افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوتراب نکیسا صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تولید مرغ در استان به نحوی بود که ما با وجود شرایط خاص کشور به هیچ تنشی در بازار اصابت نکردیم.

وی با بیان اینکه میانگین گوشت مرغ تولیدی در فصل بهار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیشتر بوده است افزود: مرغ مازاد مصرف استان به استان خوزستان و فارس صادر می‌شود.

معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی بوشهر تصریح کرد: پرورش‌دهندگان و مرغ‌داران استان، کشتارگاه‌ها و فروشگاه‌های عرضه گوشت قرمز و مرغ مورد نیاز اطعام دهندگان در ماه محرم فراهم شد.

وی با بیان اینکه امسال شاهد رکورد کشتار مرغ زنده در یک شیفت کاری در کشتارگاه‌های استان در ایام محرم بوده ایم افزود: در یک شب حدود ۱۰۰ هزار قطعه مرغ زنده با برآورد تولید ۲۰۰ تن مرغ گرم ثبت شده است.

نکیسا تصریح کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته گوشت مورد نیاز در ایام اربعین نیز تأمین خواهد شد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.