احمد فاطمی با ردّ ادعاهای مطرح شده درباره نقض امنیت از طریق پیامرسانهای خارجی، تصریح کرد: منابع انتشار اطلاعات، اغلب خارج از پلتفرمهای ارتباطی است و برخی با سوءاستفاده از این موضوع، آب را گلآلود میکنند. در واقع بررسی های اخیر نشان داد که این اطلاعات لزوماً از طریق رصد اپلیکیشنهایی مانند واتساپ به دست نیامده، بلکه از ابزارهای دیگری استخراج شده است.
به گفته نماینده مردم بابل در مجلس دوازدهم برخی جریانها عامدانه این مسائل را بزرگنمایی میکنند تا مانع رفع فیلترینگ شوند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به لابی قدرتمند طرفداران فیلترینگ در کشور هشدار داد: این گروهها با بزرگنمایی مسائل امنیتی، درصدد تقویت منافع خود هستند و باید از آنها فاصله گرفت. دولت و مجلس نسبت به این موضوع آگاهی دارند و نباید تحت تأثیر این جریانها قرار گیرند.
به گفته وی، حفظ امنیت فضای مجازی یک ضرورت ملی است، اما این موضوع نباید بهانهای برای تداوم فیلترینگ شود.
نماینده مردم بابل با اشاره به آسیبهای اقتصادی فیلترینگ، اظهار داشت: محدودیتهای فضای مجازی کسبوکارهای بسیاری را به خطر انداخته است. هرچند در شرایط خاص، بحرانی و امنیتی، اعمال محدودیتها قابل درک است، اما این سیاستها نباید به صورت دائمی ادامه یابد.
فاطمی تأکید کرد که تقویت مافیای فیلترشکنها و فیلترفروشها نتیجه مستقیم تداوم این محدودیتهاست.
وی در پایان گفت: موضوع فیلترینگ باید در یک بستر منطقی و با در نظر گرفتن منافع ملی مورد بررسی قرار گیرد و از هرگونه بزرگنمایی غیرضروری پرهیز شود. دولت هم باید با رویکرد گامبهگام، مسیر رفع فیلترینگ را دنبال کند تا فضای مجازی به بستری امن و پویا برای فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی تبدیل شود.