3 گیاه بی‌ نظیر برای آرامش معده و درمان مشکلات گوارشی

رکنا سه شنبه 17 تیر 1404 - 20:28
رکنا: با مصرف گیاهان ضدالتهاب مانند میخک، می‌ توانید به کاهش نفخ شکم و التهاب معده کمک کنید. استفاده از عصاره میخک به‌عنوان یک درمان طبیعی، عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می‌ بخشد و هضم مواد غذایی را تسهیل می‌ کند.
3 گیاه بی‌ نظیر برای آرامش معده و درمان مشکلات گوارشی

 به گزارش رکنا، التهاب معده که اغلب با علائمی همچون درد شکم و نفخ همراه است، می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله استرس زیاد، رژیم غذایی نامناسب، پرخوری یا داشتن سابقه مشکلات گوارشی باشد.

با تغییر عادات غذایی و بهبود سبک زندگی در کنار استفاده از درمان‌های خانگی می‌توان در بسیاری از موارد از مصرف دارو صرف‌نظر کرد. البته اگر علائم برای مدت طولانی باقی بمانند و به درمان پاسخ ندهند، لازم است به پزشک متخصص مراجعه شود.

در ادامه، به نقل از «ان‌دی‌تی‌وی»، به معرفی سه گیاه مفید برای کاهش التهاب معده و بهبود شرایط گوارشی پرداخته‌ایم:

۱. رازیانه؛ گیاهی با خواص ضدالتهابی و کمک به هضم غذا

در بسیاری از فرهنگ‌ها، جویدن دانه رازیانه بعد از وعده‌های غذایی امری رایج است. این گیاه اثرات مثبتی بر هضم غذا داشته و سرعت آن را افزایش می‌دهد. به همین دلیل می‌تواند به سرعت نفخ را کاهش دهد. همچنین دمنوش رازیانه گزینه‌ای ایده‌آل برای بانوان در دوران قاعدگی محسوب می‌شود.

مواد آنتی‌اکسیدانی موجود در رازیانه به کاهش التهاب معده و دستگاه گوارش کمک می‌کنند. این مشکل ممکن است به علت بیماری‌هایی مانند زخم معده یا التهاب‌های روده‌ای رخ دهد. مصرف رازیانه به‌عنوان یک روش طبیعی می‌تواند به تسکین این مشکلات و تقویت سلامت معده کمک کند.

۲. میخک؛ اثربخشی بر نفخ و مشکلات گوارشی

نوشیدن ۲۰ قطره از عصاره میخک همراه با نصف لیوان آب، صبح‌ها با معده خالی، روشی موثر برای مقابله با نفخ و کاهش التهاب معده است. این گیاه با تحریک ترشح مایع گوارشی به هضم سریع‌تر غذاها، به‌ویژه مواد غذایی سخت‌هضم نظیر پروتئین‌ها، چربی‌ها و نشاسته کمک می‌کند.

۳. دارچین؛ ادویه‌ای برای هضم بهتر و کاهش نفخ

دارچین به دلیل خاصیت کاهش قند خون شناخته شده است، اما برای تقویت سرعت هضم، بهبود تجزیه غذاها و کاهش نفخ نیز بسیار اثربخش است. این ادویه به هضم هر غذایی که مصرف می‌کنید کمک می‌کند. افزودن دارچین به وعده‌های غذایی روشی عالی برای جلوگیری از ایجاد نفخ است، هرچند طعم آن ممکن است با همه غذاها مناسب نباشد. در این صورت می‌توانید دارچین را همراه با چای یا هر نوشیدنی گرم دیگری مصرف کنید.  

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.