طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

بیتوته چهارشنبه 18 تیر 1404 - 03:06

طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد



 

زمان تهیه و پخت: 55 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد برای 6 نفر

 

میگو
 350 گرم
 پیازچه 4 ساقه 
روغن کانولا یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز، نارنجی و سبز
2.5 پیمانه
سیر رنده شده سه حبه 
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
  آب 6 پیمانه
گل‌چه‌های کلم بروکلی یک پیمانه
سس سویا دو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده 4 پیمانه
پوست لیمو رنده شده دو قاشق چایخوری
آب لیموترش دو قاشق غذاخوری
روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
 دانه کنجد بوداده به میزان لازم


طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد
1. میگوها را پوست بگیرید و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

2. پیازچه‌ها را خرد کنید. بخش سفید آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بخش سفید پیازچه‌ها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید.

3. آب، بروکلی، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در اجازه دهید دو دقیقه نیم‌جوش شوند.

4. میگو و اسفناج را اضافه کنید. دوباره بگذارید بجوشد. بدون در 2 تا 3 دقیقه بگذارید نیم‌جوش شود. پیازچه، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و روغن کنجد را درون سوپ اضافه کنید.

 

در صورت تمایل می‌توانید با دانه‌های کنجد تزئین و سرو کنید. در پایان بد نیست بدانید میزان کالری سوپ میگو در هر 100 گرم برابر با 36 کالری می باشد.

 

 

منبع : bartarinha.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.