به گزارش خبرنگار مهر، عیسی بابائی ظهر چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به تغییر نگاه این نهاد حمایتی گفت: کمیته امداد طی سالهای اخیر رویکرد خود را از صرفاً یک دستگاه صدقهمحور به نهادی توانمندساز و کارآفرین تغییر داده است و اکنون به عنوان دستگاهی مولد، در حوزه اشتغال نقشآفرینی میکند.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۸۰ هزار خانوار در استان از خدمات کمیته امداد بهرهمند هستند و علاوه بر این، حمایت از دهکهای پایین جامعه نیز در دستور کار قرار دارد.
بابائی اظهار کرد: کمیته امداد در حوزه اشتغال تنها پرداخت تسهیلات نیست، بلکه خانوادههای تحت پوشش ابتدا مهارتهای لازم را از طریق همکاری با سازمانهای مرتبط مانند فنی و حرفهای کسب میکنند و سپس با ارائه تسهیلات قرضالحسنه با دوره بازپرداخت هفت ساله و نرخ ۱۴ درصد، وارد چرخه اشتغالزایی میشوند.
وی تاکید کرد: پس از اجرای طرح، کمیته امداد بین سه تا پنج سال طرحها را نظارت میکند تا پایداری آن تضمین شود.
مدیرکل کمیته امداد گلستان در خصوص عملکرد سال گذشته گفت: بیش از هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به بانکهای استان ابلاغ شد و بیش از ۹۲ درصد جذب منابع صورت گرفت. به این ترتیب، بیش از ۶ هزار فرصت شغلی ایجاد شده که عمدتاً در مشاغلی مانند زنبورداری، صنایع دستی و کشاورزی متناسب با مزیتهای استان بوده است.
وی در ادامه درباره اقدامات کمیته امداد در حوزه انرژیهای پاک و کاهش هزینههای خانوادهها نیز توضیح داد: بیش از ۸۰۰ نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی برای منازل تحت پوشش نصب شده که علاوه بر تأمین برق خانوارها، مازاد انرژی تولیدی نیز به شرکت برق فروخته میشود و درآمدی قابل توجه برای خانوادهها ایجاد کرده است.
بابائی با اشاره به نقش مکمل این اقدامات در کمک به خروج خانوادهها از فقر مطلق، گفت: کمیته امداد با ارائه یارانه و حمایتهای مالی، شرایطی فراهم کرده که این خانوادهها بتوانند به سطحی از استقلال اقتصادی دست یابند.