طرز تهیه کوفته ایزگارا (ترکی)

بیتوته چهارشنبه 18 تیر 1404 - 23:43

طرز تهیه کوفته ایزگارا (ترکی)



 

طرز تهیه کوفته ایزگارا غذای ترکی

 

مواد لازم برای۱۰ نفر کوفته ایزگارا :

 سیر رنده شده ۳ حبه 
 پیاز رنده شده  ۲ عدد
 فلفل دلمه ای قرمز رنده شده ۱ عدد 
 فلفل سبز خرد شده ۱-۲ عدد 
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۴ قاشق چایخوری
سماق ۱/۴ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده ۱ پیمانه

 

طرز تهیه کوفته ایزگارا :

آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می دهیم.

 

در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.

از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می دهیم.

 

سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می پزیم.

 

سایر نکات برای تهیه کوفته ایزگارا :

می توانید این کوفته را در ماهیتابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

می توان کوفته ها را در سس گوجه فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

 

در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم مرغ به مواد اضافه نمایید.

خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.

 

منبع : akhtasa7.persianblog.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.