طرز تهیه کروکت برنج

بیتوته چهارشنبه 18 تیر 1404 - 23:43

طرز تهیه کروکت برنج



 

طرز تهیه کروکت برنج

 

مواد لازم برای کروکت برنج :

برنج  ۱ پیمانه 
تخم مرغ   ۱ عدد
 نمک و زرچوبه مقداری 
 گوشت یا مرغ چرخ کرده ۲۰۰ گرم 
پیاز سرخ کرده ۱ عدد
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
کشمش ۱ قاشق غذاخوری (دلخواه)
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد کرده ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کروکت برنج :

برنج را مثل کته دم می کنیم و می گذاریم خنک شود. بعد چرخ می کنیم و به آن تخم مرغ، کمی نمک و کمی زردچوبه یا زعفران اضافه می کنیم و خوب با دست ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید.

 

در این فاصله هم مواد میانی را آماده می کنیم. گوشت یا مرغ چرخ کرده را با پیاز سرخ کرده کمی زرشک و کشمش و جعفری و رب گوجه، فلفل، نمک و زرچوبه می زنیم.

از مواد برنجی گلوله های کوچک برداشته کف دست صاف کرده از مواد گوشتی داخل آن می گذاریم و به شکل بیضی می پیچیم و بعد داخل روغن داغ که فقط کف تابه را بگیرد سرخ می کنیم.

 

نکته برای تهیه کروکت برنج :

لازم نیست غرق روغن شود چون تمام مواد پخته شده است.

 این غذا بیشتر برای استفاده بهتر از برنج باقی مانده از وعده های قبل کاربرد زیاد دارد.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.