طرز تهیه کوفته قلقلی

بیتوته چهارشنبه 18 تیر 1404 - 23:43

طرز تهیه کوفته قلقلی



 

طرز تهیه کوفته قلقلی

 

مواد لازم برای کوفته قلقلی :

 خرده برنج معطر  یک پیمانه
سبزی کوفته سبزی های معطر ریز خرد شده  نصف پیمانه 
تخم مرغ    1 تا 2 عدد
 گوشت چرخ کرده کم چربی به میزان لازم 
پیاز رنده شده یک عدد کوچک
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

 

طرز تهیه کوفته قلقلی :

برنج را خیس کنید بعد یک کم بکوبید. سبزی را ریز خرد کنید به آن اضافه کنید گوشت و بقیه ادویه را هم اضافه کنید زعفران را هم دم کنید و با مواد مخلوط کنید.

 

حسابی ورز بدهید اصلا رمز و راز کوفته به خوب ورز دادن آن است بعد در ظرف جدا پیاز را داغ کنید مقداری رب و زردچوبه تفت بدهید اگر خواستید چند تا آلو اضافه کنید کوفته ها را قلقلی کنید و وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید و آرام کوفته ها را بگذارید داخل قابلمه و زیر آن را کم کنید حدودا 2 ساعت و نیم زمان می برد تا جابیفتد.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.