مدرک بین المللی قهوه و باریستا برای مهاجرت

خبرورزشی پنج شنبه 19 تیر 1404 - 10:20
قهوه و باریستا مهارتی جهانی و بین المللی است. یک باریستا می‌تواند در هر کشوری مشغول به کار شود و با مهارتی که دارد برای مشتریان اسپرسو، لته یا کاپوچینو سرو کند.

اگر به مهاجرت، کار و زندگی در یک کشور جدید فکر می‌کنید؛ پیشنهاد می‌کنیم مهارت باریستایی را یاد بگیرد چراکه باریستایی برای پیدا کردن شغل دائم یا موقت در کشور مقصد خیلی کمک‌تان خواهد کرد.

قهوه چیست؟ باریستا کیست؟

شاید این سوال که قهوه چیست؟ کمی عجیب به نظر برسد. این روزها همه با قهوه آشنا هستند و از نوشیدن قهوه‌های مختلف لذت می‌برند. برای خیلی‌ها شروع روز بدون یک فنجان قهوه، تقریبا غیرممکن است.
دانه‌های قهوه، هسته میوه درخت قهوه هستند. میوه‌های قرمز رنگ شبیه به گیلاس که به آن‌ها گیلاس قهوه می‌گویند. بعد از چیدن گیلاس‌های قهوه و فرآوری آن‌ها، هسته میوه یا دانه سبز قهوه به دست می‌آید.
سیستم چشایی و بویایی انسان قادر به درک عطر و طعم از دانه سبز قهوه نیست. دانه‌های سبز قهوه را قبل از دم‌آوری، رست یا برشته‌کاری می‌کنند. حاصل برشته‌کاری یا رست قهوه، دانه‌های قهوه‌ای رنگی است که ما به عنوان قهوه می‌شناسیم.

دانه‌های قهوه را آسیاب کرده و با ابزارهای مختلفی مانند: دستگاه اسپرسو، موکاپات، فرنچ پرس و ... دم می‌کنیم.

قهوه و باریستا

باریستا کیست؟

باریستا کسی است که به صورت حرفه‌ای به دم‌آوری قهوه می‌پردازد. یک باریستا انواع قهوه‌ها را می‌شناسد و در کار کردن با ابزارهای مختلف برای دم آوری قهوه مهارت دارد.
تخصص اصلی باریستا تهیه قهوه اصیل و با کیفیت است. یک معیار مهم برای سنجش حرفه‌ای بودن باریستا میزان مهارت و توانایی او در تهیه قهوه است. درست کردن قهوه اصول و ریزه کاری‌های فراوانی دارد و یک باریستا حرفه‌ای با گذراندن دوره‌های آموزش قهوه و باریستا، مطالعه، تمرین و تکرار به مهارت‌های حرفه‌ای دم‌آوری قهوه دست می‌یابد.

آموزش باریستا

مدرک بین المللی باریستا چیست؟

مدرک باریستایی معتبر نشان می‌هد که فرد دوره آموزشی استاندارد را گذرانده است و استانداردهای لازم برای کار کردن به عنوان یک باریستا را می‌داند.

برای مهاجرت کردن هم داشتن مدرک معتبر و بین المللی باریستا لازم و کاربردی است.
در حال حاضر تبلیغات بسیار زیادی درباره مدارک بین المللی قهوه و باریستا وجود دارد. دقت کنید که بسیاری از این مدارک جعلی و نامعتبر هستند. گول تبلیغات پر زرق برق در این حوزه را نخورید. در ادامه درباره مدارک معتبر باریستایی در ایران توضیحات کاملی ارائه می‌کنیم.

مدارک معتبر باریستایی در ایران کدام است؟

معتبرترین مدرک باریستایی در جهان، مدرک SCA یا انجمن قهوه تخصصی است. به دلیل تحریم‌ها این انجمن سال‌ها است که در ایران نمایندگی فعال ندارد.
پس اگر جایی در ایران ادعای صدور مدرک SCA را داشت بدانید و آگاه باشید که جعلی و کلاهبرداری است چرا که این انجمن هیچ نمایندگی رسمی و فعالی در ایران ندارد.

در ایران معتبرترین مدرک در حوزه قهوه و باریستا، مدرک رسمی سازمان فنی و حرفه‌ای است. این مدرک را می‌توانید با گذراندن دوره‌های آموزشی در آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای مانند: آکادمی کافه نیرو دریافت کنید.

مدرک فنی و حرفه‌ای قهوه و باریستا قابل ترجمه است و ارزش بین المللی دارد. این مدرک را می‌توانید با مراجعه به دفاتر ترجمه رسمی، ترجمه کرده و در کشورهای مختلف دنیا استفاده کنید.

مدرک باریستا

خلاصه اینکه: اگر قصد مهاجرت دارید، تنها مدرک باریستایی معتبر و قابل ترجمه که ارزش بین المللی داشته باشد، مدرک رسمی سازمان فنی و حرفه‌ای باریستایی است.
مدرک فنی و حرفه‌ای باریستایی جزء مدارک بین‌المللی است که در کشورهای عضو سازمان جهانی کار (ILO) به رسمیت شناخته می‌شود. متقاضیان کارت مهارت فنی می‌توانند از طریق خود سازمان یا آموزشگاه‌های تحت نظر سازمان، اقدام به گرفتن آن نمایند. این مدرک به سه صورت رسمی، موقت و مورد تأیید سازمان صادر می‌شود.
در حال حاضر مدرک فنی و حرفه‌ای باریستایی در بیش از 70 کشور دنیا اعتبار دارد و جویندگان کار می‌توانند با ارائه آن و داشتن تجربه کاری، در حرفه مورد نظر مشغول شوند. همچنین با استفاده از مدرک فنی و حرفه‌ای می‌توان مورد حمایت بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت و از امکانات دیگری نظیر مهاجرت، ادامه تحصیل بهره‌مند شد.

مهاجرت با مدرک بین المللی قهوه باریستا

این روزها به هر کشوری که سفر کنید در بدو ورود و در همان فرودگاه تعداد زیادی کافه نظرتان را جلب می‌کند. البته پس از ورود به شهرها نیز تعداد قابل توجهی کافه و رستوران را ملاحظه می‌کنید.
باریستایی یکی از بهترین شغل‌ها برای مهاجرت است. مهارت‌های قهوه و باریستا، بین المللی است یعنی با داشتن این مهارت می‌توانید در همه کشورهای جهان مشغول به کار شوید.

باریستایی و نوشیدنی‌های سرد

مهارت اصلی باریستا قهوه است. ولی معمولا باریستا در تهیه نوشیدنی‌های سرد هم مهارت دارد. دسته‌بندی اصلی نوشیدنی‌های سرد شامل: آیس کافی‌ها، موکتل‌ها، شیک‌ها، اسموتی‌ها، فراپه‌ها و اسموتی‌ها هستند. جذاب‌ترین دسته نوشیدنی‌های سرد: موکتل‌ها ست.
موکتل یک نوشیدنی غیرالکلی است که معمولاً از ترکیباتی شامل میوه‌های تازه خرد شده یا آب‌میوه، نوشابه‌های گازدار، آب‌میوه کنسانتره، یخ و احتمالاً مواد افزودنی دیگری مانند عسل یا سس میوه تهیه و با تزییناتی جذاب سرو می‌شود.

بهتر است به عنوان یک باریستا مهارت‌های درست کردن نوشیدنی‌های سرد را هم یاد بگیرید.

منبع خبر "خبرورزشی" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.