فواید تخم مرغ آب پز برای بدن که از آن بی اطلاع مانده اید

بهداشت نیوز پنج شنبه 19 تیر 1404 - 20:18

به گزارش بهداشت نیوز، تخم مرغ سفت که آن را آب پز نیز می‌نامیم یکی از پر کاربردترین انواع طبخ تحم مرغ است چرا که هم می‌توان آن را به صورت مجزا و هم داخل سالادها و خوراکی‌های مختلف و هم داخل ساندویچ استفاده کرد. اما ایا این نوع تخم مرغ صرفا خوراکی مناسبی است یا اینکه فوایدی نیز می‌توان برای آن متصور شد؟

تخم مرغ آب پز یک گزینه غذایی بسیار مغذی و سالم و منبع خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. تخم مرغ آب پز یا سفت کالری نسبتا کمی دارند. تخم مرغ آب پز می‌تواند یک افزودنی مفید به یک رژیم غذایی متعادل باشد و به جنبه‌های مختلف سلامت کمک کند. در این مطلب نگاهی دقیق‌تر به فواید تخم‌مرغ آب‌پز برای سلامتی انداخته‌ایم.

تخم مرغ منبعی عالی از مواد مغذی برای بدن

منبع عالی پروتئین: تخم‌مرغ آب‌پز سرشار از پروتئین با کیفیت بالا است که برای ساخت و ترمیم بافت‌ها و حفظ متابولیسم سالم ضروری است.

ویتامین‌ها و مواد معدنی: تخم مرغ آب پز حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله ویتامین A، ویتامین‌های گروه B (به ویژه ریبوفلاوین و B۱۲)، ویتامین D، فولات، فسفر، سلنیوم و کولین است.

آنتی‌اکسیدان‌ها: تخم‌مرغ آب‌پز، به ویژه زرده آن، حاوی لوتئین و زآگزانتین است، آنتی‌اکسیدان‌هایی که برای سلامت چشم مفید هستند.

نقش تخم مرغ در سلامت اندام حیاتی بدن
آنچه از فواید تخم مرغ آب پز نمی‌دانید

سلامت قلب: علیرغم نگرانی‌های گذشته، تخم‌مرغ می‌تواند در صورت مصرف متعادل، بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد، زیرا حاوی چربی‌های تک غیراشباع سالم برای قلب است و می‌تواند به افزایش کلسترول HDL (خوب) کمک کند.

سلامت مغز: کولین موجود در تخم‌مرغ برای رشد مغز و عملکرد شناختی، به ویژه در بزرگسالان مسن، مهم است.

سلامت استخوان: ویتامین D و کلسیم موجود در تخم‌مرغ به تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها کمک می‌کنند.

مدیریت وزن: تخم‌مرغ آب‌پز کالری کمی دارد و پروتئین زیادی دارد، که آن را به یک میان وعده سیرکننده و رضایت‌بخش تبدیل می‌کند که می‌تواند به مدیریت وزن کمک کند.

سلامت چشم: لوتئین و زآگزانتین موجود در تخم مرغ می‌توانند به محافظت در برابر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن، که یکی از علل اصلی نابینایی است، کمک کنند.

بهبود متابولیسم: پروتئین موجود در تخم مرغ می‌تواند به افزایش متابولیسم کمک کند و به طور بالقوه به مدیریت وزن و سطح انرژی کمک کند.

اگرچه تخم مرغ به طور کلی سالم است، اما مصرف آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل، در حد اعتدال مهم است.

منبع: همشهری آنلاین

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.