رکنا: نان تموشی یکی از نان های پرطرفدار استان هرمزگان است که خیلی هم خوشمزه و سبک است
به گزارش رکنا، نان تموشی معمولا به جای وعده های غذایی خصوصا صبحانه استفاده میشود، چون طبخ این نان ساده است اکثر بومی ها آن را طبخ می کنند.
به این صورت که وقتی تابه داغ شد با لایه نازکی از خمیر سطح تابه را میپوشانند، سپس روی آن تخم مرغ می ریزند و پنیر می مالند، وقتی خمیر برشته شد مقداری روغن، مهیاوه و سوراغ روی آن میپاشند.
مَهیاوه (مهیابه یا مهوه) و سوراغ 2 نوع سس هستند که از ترکیب ماهی ساردین خشک و پودر شده، پوست نارنج، خاک سرخ هرمز، آب و ادویه درست میشود.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.