به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا اجتهادی ظهر شنبه در نشست هیئتمدیره مجمع خیرین مدرسهساز استان قم با اشاره به پیگیریهای مستمر و مؤثر ریاستجمهور در راستای اجرای نهضت ملی توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: در هیچ دورهای از تاریخ کشور، موضوع توسعه عدالت در فضاهای آموزشی تا این حد مورد توجه قرار نگرفته است.
وی از برگزاری جلسات فشرده و مستمر در نهاد ریاستجمهوری و وزارت آموزشوپرورش پیرامون این نهضت خبر داد و افزود: این تعامل و پیگیری منجر به جلب حمایت و تمرکز جدی تمامی دستگاهها، نهادها و خیرین مدرسهساز بر تحقق اهداف این طرح ملی شده است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم با اشاره به هدفگذاری ۷۲۰۰ پروژه آموزشی در سطح کشور در قالب این نهضت، گفت: از این تعداد، ۷۹ پروژه به استان قم اختصاص یافته که عملیات اجرایی بیش از ۵۵ درصد آنها آغاز شده و مابقی در مراحل طراحی و پیگیری برای آغاز اجرا قرار دارد.
وی با ابراز خرسندی از مشارکت فعال خیرین در روند ساخت مدارس، ادامه داد: همزمان با اجرای پروژههای دولتی، ۱۰ پروژه آموزشی غیردولتی نیز با زیربنای ۴۰ هزار مترمربع در نقاط مختلف استان در حال ساخت است که در نوع خود کمنظیر و نشانهای از مشارکت فراگیر در توسعه فضاهای آموزشی است.
نیاز ۲ هزار کلاسی در پروژه مسکن ملی قم
اجتهادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای پروژه بزرگ مسکن ملی در استان قم، اظهار کرد: این ابرپروژه شامل احداث ۸۰ هزار واحد مسکونی است که برآورد میشود به بیش از ۲ هزار کلاس درس جدید نیاز داشته باشد.
وی افزود: در همین راستا، عملیات احداث ۴۰۰ کلاس درس در محدوده مسکن ملی آغاز شده که اقدامی مهم در جهت پیشبینی زیرساختهای آموزشی موردنیاز برای این منطقه است.
مدیرکل نوسازی مدارس قم با اشاره به تلاش شبانهروزی خیرین و مسئولان استان، از بهرهبرداری قریبالوقوع ۱۶ پروژه آموزشی و تربیتی در ماههای ابتدایی سال تحصیلی آینده خبر داد و افزود: بر اساس برنامهریزی صورتگرفته، تا پایان سال ۲۵ پروژه دیگر نیز تکمیل و به فضای آموزشی استان افزوده خواهد شد.
وی گفت: بخش قابلتوجهی از پروژههایی که در آستانه افتتاح قرار دارند، با مشارکت خیرین مدرسهساز به مرحله اجرا رسیدهاند که جا دارد صمیمانه از این عزیزان قدردانی کنیم و از زحمات بیدریغشان تجلیل به عمل آوریم.
سال طلایی هنرستانسازی در قم
اجتهادی سال ۱۴۰۴ را سالی پربار در حوزه ساخت هنرستانهای تخصصی در استان توصیف کرد و گفت: سه هنرستان جامع شامل هنرستان امیرالمؤمنین (ع)، هنرستان سرای ایرانی و هنرستان کفش تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسند و تحولی چشمگیر در آموزشهای فنیوحرفهای رقم خواهند زد.
وی همچنین با اشاره به روند مطلوب اجرای پروژه آموزشی-درمانی ایمان، ابراز امیدواری کرد که این پروژه تا یک ماه آینده پس از تکمیل عملیات عمرانی، برای تجهیز به آموزشوپرورش استان تحویل داده شود.
به گفته وی، سالن غذاخوری اردوگاه ۱۵ خرداد نیز تا پایان سال جاری تکمیل و به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرکل نوسازی مدارس قم در پایان، پیگیری بازتخصیص و بازتوزیع فضاهای آموزشی در سطح استان را اقدامی مهم در راستای بهرهوری حداکثری دانست و خاطرنشان کرد: تردیدی نیست که راه نجات کشور، بهویژه در حوزه آموزشوپرورش، در گرو نگاه جدی به موضوع مولدسازی و بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای موجود است.