به گزارش بهداشت نیوز، مصرف برخی مواد غذایی باعث تقویت سیستم ایمنی، تنفسی، گوارشی و قلبی و کاهش آسیبهای ناشی از آلایندهها در بدن میشود. کودکان، سالمندان، مادران باردار و شیرده و بیماران قلبی ریوی از گروههای در معرض خطر در آلودگی هوا هستند که بیشتر از سایر افراد آسیب میبینند و با استفاده از تدابیر تغذیهای میتوان اثرات مضر آلودگی هوا را در آنها تا حدی کاهش داد. در این اینفوگرافیک، توصیههای تغذیهای برای کاهش عوارض آلودگی هوا بیان شده است.
منبع دادهها: دکتر منصور رضایی، دکترای تخصصی علوم تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری
طراح: مهدی عزیزی
تهیه شده توسط روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد (مفدا)