نگاه آینده‌نگرانه جهادکشاورزی یزد در مسیر توسعه کشاورزی نوین

خبرگزاری مهر دوشنبه 23 تیر 1404 - 14:34
یزد_ مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد از تسهیل‌گری در اجرای طرح‌های تحولی، دانش محور، مدرن و پایدار با بهره‌گیری از دستاوردهای علمی واحدهای دانش‌بنیان و توان بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا غفاریان ضمن تشریح عملکرد، اقدامات شاخص، تحولی، برجسته و سرمایه‌گذاری‌های راهبردی صورت گرفته در بخش کشاورزی شهرستان یزد در نشست با رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، اعلام کرد: بکارگیری فناوری‌های نوین در راستای کاهش مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری، رشد پایدار و توسعه کشاورزی مدرن باعث بهره‌برداری از اولین واحد یکپارچه گلخانه‌ای استان با سازه مدرن به وسعت ۴۰ هزار مترمربع با ظرفیت ۳۰۰ تن محصول شده است.

وی افزود: بهره‌برداری از بزرگترین واحد مکانیزه تولید نشاء با مساحت پنج هزار مترمربع و ظرفیت تولید ۳۰ میلیون نشاء و نیز بهره‌برداری از اولین واحد گلخانه‌ای کاشت موز با مساحت ۳ هزار ۵۰۰ متر مربع از دیگر نتایج استفاده از فناوری‌های نوین است.

این مسئول از دیگر اقدامات مدیرت جهادکشاورزی شهرستان را تولید بذور هیبرید گلخانه‌ای در راستای تکمیل زنجیره تولید با بررسی و ارزیابی هزار و ۴۳۰ لاین مادری، کنترل زیستی آفات با استفاده از شکارگرهای بومی و برنامه‌ریزی تولید محصول سالم، تولید انبوه گیاهان همسان با تکنیک کشت بافت گیاهی، تکثیر سریع ارقام مطلوب و گونه‌های مفید و مقاوم خیار، انار، زیتون و سیب برشمرد.

غفاریان ضمن بیان اینکه تسهیلگری برای رونق تولید و اشتغال عاملی برای تأمین امنیت غذایی جامعه است، اظهار کرد: بهره‌برداری از واحد پرورش بلدرچین با ظرفیت ۱۹۲ هزار قطعه و تولید ۱۰۰ تن گوشت در سال، بهره‌برداری از واحد پرورش کبک ماکیان نوک زرین به ظرفیت ۳۶ هزار قطعه و تولید ۱۰ تن گوشت در سال، تسهیگری برای افزایش تولید شیر و گوشت در مگافارم دو هزار و ۵۰۰ راسی بز مورسیا دشت پازن با ظرفیت تولید سالانه ۴۴۰ تن شیر و ۲۵ تن گوشت از اقدامات صورت گرفته در این راستاست.

این مسئول در پایان در مورد نتایج برنامه‌های جهادکشاورزی شهرستان مرکز استان در جهت افزایش توان اقتصادی و توسعه پایدار با نگاهی آینده‌نگرانه به تولید و گردشگری نیز تصریح کرد: بهره‌برداری از واحد گردشگری کشاورزی باغ شتری کهن دژ فهرج؛ احیای سنت‌های بومی، آشنایی با سبک زندگی کویری و پرورش شتر و نیز افزایش درآمد زنان سرپرست خانوار با بهره‌برداری از ۳۱ واحد مشاغل خانگی با ظرفیت ۱۰۰ تن در سال قارچ خوراکی می‌تواند به افزایش پایداری امنیت غذایی استان کمک بسزایی کند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.