عربنیوز گزارش داد، این تغییرات بخشی از مرحله دوم «برنامه توسعه بازار» است که از چشمانداز 2035 کویت حمایت میکند؛ چشماندازی که هدف آن مدرن شدن اقتصاد و افزایش مشارکت بخش خصوصی عنوان شده است.
این اصلاحات شامل ایجاد شرایطی برای کاهش ریسک و ایجاد امنیت بیشتر برای تسویههای تجاری است. همچنین، سیستمی موسوم به KASSIP نیز بهبود یافته است تا معاملات نقدی بهشکل راحتتر و سریعتر از طریق بانکهای محلی و بانک مرکزی کویت انجام شود.
سازمان بازارهای سرمایه کویت در همکاری با بورس و بانک مرکزی این کشور نقش کارگزاران را ارتقا داده است تا استانداردها افزایش یابد. یک اقدام کلیدی دیگر معرفی شمارهگذاری حسابهای فرعی است تا شفافیت در حسابهای سرمایهگذاران افزایش یابد.
زمانی که قوانین جدید اجرایی شود، ارتقای سیستم مدیریت اطلاعات (IT) از فهرست شدن صندوقهای قابل معامله در بورس و اوراق درآمد ثابت مانند اوراق قرضه و صکوک حمایت خواهد کرد.
مدیران بورس کویت کار تیمی پشت این اصلاحات را ستودند و بر این موضوع تأکید داشتند که این اتفاق باعث شفافتر و پویاتر شدن بازار میشود و همسویی آن با استانداردهای جهانی را افزایش میدهد. این تغییرات بهعنوان عوامل حیاتی برای جذب سرمایهگذاری، رشد اقتصاد و کاهش وابستگی به نفت عنوان شدهاند.
بورس کویت که در سال 2019 خصوصی شد، در حال حاضر یکی از مدرنترین بورسهای منطقه به حساب میآید و هدف آن تبدیل شدن به یکی از مقاصد برتر جهان برای سرمایهگذاران است.