سید اردشیر رشیدی آل هاشم در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: برای سال تحصیلی جدید ۲۵۶ هزار دانش آموز در استان اردبیل در دو هزار و ۵۵۶ واحد آموزشی در قالب ۱۱ هزار و ۶۰۰ کلاس درس تحصیل خود را آغاز میکنند.
وی میانگین نرخ فضای آموزشی استان اردبیل را به تناسب تراکم دانش آموزی ۴.۲ درصد به ازای هر دانش آموز اعلام و خاطرنشان کرد: این میانگین در کشور ۵.۱ درصد است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اضافه کرد: سرانه فضای آموزشی استان به طور میانگین یک مترمربع کمتر از سرانه کشوری است و تا آخر برنامه هفتم توسعه باید این سرانه با ۶ مترمربع ارتقا یابد.
رشیدی آل هاشم نیاز فوری و اولویت دار شهرهای اردبیل، پارس آباد و مشگین شهر را به احداث واحدهای آموزشی جدید یادآور شد و بیان کرد: این امر مانع از دوشیفته شدن مدارس خواهد شد و ضروری دارد براساس سند تحول بنیادین و به عنوان یک طرح پیشران نهضت توسعه عادلانه فضاهای آموزشی مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: دولت چهاردهم براساس اسناد بالادستی و رسیدن به میانگین مطلوب برنامه هفتم توسعه طرح نهضت ملی مدرسه سازی را آغاز کرده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل ادامه داد: ما تراکم بالای دانش آموزی را در ۵ شهر اردبیل، پارس آباد، اصلاندوز، مشگین شهر و خلخال شاهد هستیم اما جدی ترین دغدغه ما در مرکز استان است که در برخی از کلاسهای درس تراکم بالای ۳۰ نفر را نیز شاهد هستیم.
رشیدی آل هاشم گفت: با توجه به مهاجرپذیر بودن مرکز استان و توسعه شهرکهای جدید ضرورت دارد تا مدارس جدید و بزرگ مقیاس در اردبیل اجرایی شده و در دو سه سال آینده بتوانیم به تراکم استاندارد کلاسی دست پیدا کنیم.
وی حضور رئیس جمهور و پیگیریهای شخصی پزشکیان را در جلسات متعدد و نشست استانداران در بحث توسعه عادلانه فضاهای آموزشی یادآور شد و بیان کرد: در سفر اخیر رئیس جمهور به استان به صورت سرزده موضوع توسعه فضاهای آموزشی به عنوان محور یکی از مباحث جدی مورد توجه و دقت نظر قرار گرفت.